Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Boey için en az 12 milyon euro istiyor"

Dunyada bu kadar potansiyelli genc sag bek sinirli sayidayken cerez parasina yollanmaz. Boey'i isteyen takim pazarliga 25 milyon euro'dan (minimum) baslamali.

Ligi oynanmayan shaktardan 100 milyona adam çıkıyorsa bir zahmet 20den aşağı satmayalım

Yönetimlerden midir muhabirlerden midir nedir şu işi çözemediler yıllardır. Aynı gelişimi gösteren, aynı formdaki bir oyuncuyu bu paraya alabilir misin? Alamazsın. O zaman niye böyle bir haber servis ediyorsun? Kötü oynayan oyuncuyu da itin bir tarafına sokup değersizleştiriyor yine bu tayfa.

Muhabirler:zajc için 18 m euro teklif var fb 25 altına satmamalı

Muhabirler:boey için 2m teklif var ben olsam hemen satarım

Şu herifin akreditasyonunu iptal edip dava edin halka açık şirketiz manipülasyon yapıyo

bunu twit atmasi bence skandal. hic mi dünya piyasasini düsünmez insan ya. onu gecdim türk piyasasina göre bile cok az bi miktar 12 milyon, 20 alti hayatda verilmemeli, kalsin oynasin. adam nerden baksan 8-10 sene daha üst seviye oynar sonucda

Ali Naci ve Nevzat biraz akıllı olsun Erden Timur şunları çağırıp elimizdeki oyuncular inanılmaz kaliteli ve potansiyelli oyuncular kısa süre içerisinde Türk Futbol tarihinin transfer rekorunu kırmayı hedefliyoruz vb. açıklamalar yaptırıp bu şekilde bir eğilim oluşturmalı bu nedir arkadaş inanılmaz dediğimiz adama 10 milyon, 12 milyon tamam lig kalitesi düşük vb. etkenler var Rusya, Ukrayna gibi liglerde ne kalite var da adamlar çatır çatır oyuncu satıyor ...

12 milyon ne ulan. En az 30 eder Boey.

Salak mısınız siz? Ne 12 milyonu? Boey in performansı çoğu premier lig sağ bek oyuncusundan çok daha iyi. Bekleyin 20 25 de teklif gelir bu çocuğa. Fransa Ligi'nde olsa 30 40 milyon da teklif gelirdi. Kalsın 2025 e kadar bizde nasıl olsa. Bir de CL de görsünler kardeşimi.

Aynı gün şikeciler szallai malını 20’ye satar.

Evet burdaki fiyatlara ben de katiliyorum fakat ne yazik ki türkiye liginden 20 milyon eurolardan oyuncu almiyorlar. 20 25 lere cikmanin tek bir yolu var sampiyonlar ligi. Cenk tosun 1 sene sampiyonlar liginde show yapti baska referansina bakilmadan 25 civarina gitti. Bu is boyle malesef. Ligimizde ne yaparlarsa yapsinlar 15 uzeri imkansiz oluyor

Satmak genlerimizde yok

Geri
Üst Alt