Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Boey için en az 12 milyon euro istiyor"

Evet burdaki fiyatlara ben de katiliyorum fakat ne yazik ki türkiye liginden 20 milyon eurolardan oyuncu almiyorlar. 20 25 lere cikmanin tek bir yolu var sampiyonlar ligi. Cenk tosun 1 sene sampiyonlar liginde show yapti baska referansina bakilmadan 25 civarina gitti. Bu is boyle malesef. Ligimizde ne yaparlarsa yapsinlar 15 uzeri imkansiz oluyor
Fb nasi 18 e satiyor

Bu tür rakamlara gelen takimlara tessekur edip yol göstermen gerek ki bir daha baska bir takim bu rakamlarla kapini calmasin. Bir sene daha oynar boey bizde ,avrupada kendini gösterirse 12 milyonun cok üstünde teklifler gelir.

Ha derseniz futbolcu gitmek istiyor elimizi bagliyor diye bende derim ki öyle bir dünya yok, o vakit bizde gidelim 30 milyon degeri olan oyuncu ile anlasip 8 milyona oyuncuyu transfer edelim, sizce veren olurmu o oyuncuyu bize? Tabiki hayir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet burdaki fiyatlara ben de katiliyorum fakat ne yazik ki türkiye liginden 20 milyon eurolardan oyuncu almiyorlar. 20 25 lere cikmanin tek bir yolu var sampiyonlar ligi. Cenk tosun 1 sene sampiyonlar liginde show yapti baska referansina bakilmadan 25 civarina gitti. Bu is boyle malesef. Ligimizde ne yaparlarsa yapsinlar 15 uzeri imkansiz oluyor
Sen tok satici oynarsan bir kac takimda oyuncuyu istiyorsa o vakit cok rahat alirsin o paralari ama yoneticin 12 milyona raziysa tabiki o rakamlari göremessin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

12m diyen ustunu tamamlasin. Böyle gerizekalilik olmaz. 25 dersin pazarlikla 18-20lere birakirsin. Ha vermiyorlar mi? Ozaman oynamaya devam eder. Zaten boey gidince en az 5sene yerini dolduramayiz kesin

Orta açmayı beceremeyen ossai için adamlar 20 falan istiyor biz boeye 12 ye mi vereceğiz bu oyuncu satma işini beceremiyoruz.

Sporting Lizbon, Sacha Boey'in maliyetini yüksek bulması sebebiyle diğer alternatiflere yöneldi.

(ZeroZero)

12m ise forumca alalım %100 kar ile satarız

12 milyon avroya küçük Boey alabilirler.

Serbest kalma maddesi yoksa hiçbir yarışmacı takım şu an salmaz en formda oyuncularından birini. Sezon sonu ne isteyeceksen çok daha fazlasını istersin ya da. Mecbur olan sen değilsin.

Yallah Lizbon çingeneleri,

Bize gelince anadolu topcuları 3 ay iyi oynasın kapıyı 6 7 m eurodan açılıyor.

15m altına satmak saçmalık olur.Şikeciler ferdiye 20 istiyo Boey çok daha iyi bek Ferdiden

Geri
Üst Alt