Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.482
- 59.040
- 4.758
Ne demiş bu hürriyet iti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demiş bu hürriyet iti
sergio agir 1 darbe vurmus @Osman SEDENtakipten cıktım hemen
Evet.Iste böyle gerizekali adamlarin agzindan cikacak laflari bekliyorsunuz transfer döneminde.
Katiksiz malin teki.
Tanimam ama hep goruyorum yorumlarinizda, ne yapmış lavuk
şu konuya bakın renktaşlarNe demiş bu hürriyet iti
seri ve emre şu son 2 macta 1-2 katkı versin ,nah giderler ali naci.emre mora dayılanıyodun ya oynasın diye görecegiz
seri ve emre kalır diyorum.donk gidebilirTerim Emre'yi affetsin artık. Ödleri kopuyor düşmanların tutacak diye ama kötü gidişte o da kötü olunca fırsat buldular hemen göndermeye çalışıyorlar.
AliNaciKucuk
: "Galatasaray'da 9 sezonda 8 şampiyonluk kazandınız. Şu an liderin 9 puan gerisindesiniz. Eleştirileri görünce 1 yıl da başarısız olma hakkım yok mu diye düşündüğünüz oluyor mu?"
Fatih Terim: "Hem eleştiriyorsunuz, hem soruyorsunuz. O da güzel"
Aman hocaya laf söylenmesin.AliNaciKucuk
: "Galatasaray'da 9 sezonda 8 şampiyonluk kazandınız. Şu an liderin 9 puan gerisindesiniz. Eleştirileri görünce 1 yıl da başarısız olma hakkım yok mu diye düşündüğünüz oluyor mu?"
Ahahahahha eleştirilme fobisi var adamınAliNaciKucuk