ali naci küçük

Ankara maçından önceki sözleşme uzatmayı kapa bildirmiş miydik? Bildirmediysek naci'nin haber doğru olabilir. Cengiz döneminde de şampiyonluktan sonra güya Terim'le 5 yıl uzatmıştık. Sonra uzatma olmadığı ortaya çıkmıştı.

Bazen istedikleri olmayınca yönetimlere şantaj yapacak gücü olduğunu sanıp, göndermeli ve imalı twit falan atıyorlar bana komik geliyor.

Kaşınıyor.

Sabuncu bebesinden farkı yok.

şu herifin her kanalını yayınını rapor bonbardımanıyla yayın yapmasının önüne geçilmeli

irtibasızlaştırılmalı

mesleğinden bezdirilmeli bu adam.

Nevzat, bu ve bunlar gibiler. Gazeteci mi yönetimin ulağı mı belli değil.

Acayip itici bir herif. Gazeteci falan da değil bu adamlar, yönetim ne verirse onu sunuyorlar, sekreterlik aslında yaptıkları. Hiçbir kıymeti de yok sadece övmeyi biliyorlar çünkü.

Geçen sene Vecino muhabbetinde para değil akıl transferi yazmıştı bu herif. Ben direkt sildim bu herifi, böyle beylik laflar eden bütün hıyarları silip atmak lazım. Bu sene şimdi atıyorum 25 milyona McTomminay'i alsak bu sefer de akıl değil para transferi mi olacak? Senin akıl vermene kaldı taraftar.

Nevzat, Ali Naci ve Rodop direk yönetimin adamları onlar ne diyorsa ciddi alın derim çünkü taraftarın nabzını ölçüyorlar.

Bu adamlara 1 gram prim vermemek lazım umarım Galatasaray taraftarları tamamen takipten çıkar bu tarz gazeteci kılıklı insanlardan kurtuluruz.

Oturduğu yerden sallıyor. Hakan Ural'dan bir farkı yok. İvedilikle yasaklanmalıdır. En azından ekstradan sinirimiz bozulmaz.

Geri
Üst Alt