Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.798 - Sayfa 145 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.798


uA’lık ya da artık tribün gruplarının yapacağı bir şey yok. Maça vloggerlar geliyorlar, orasını burasını açan varoş tipler geliyor, şekil için geliyorlar, 2-3 dakika sonra oturuyorlar.
Tribün kandır vahşettir destektir

orası öyle zaten de tribün performansından bağımsız dedim ben şehir grupları arasında üni grupları arasında mevzular olmuş güya bu sene
 
Kombine ve maç biletleri alacak olanlar için son işlem olarak passolig uygulamasından zorunlu IQ testinden geçirilmesi şart olsa keşke.

O tribünler neydi öyle. Bir 🐶 bizimkilerin ayarını bozdu. Atmayın işte yabancı madde.
 
Fenerbahçenin 60 bin stadyumu sonrası gözüme küçük gelmeye başladı. Loca ve seyirci gelirlerindeki makas açılırsa feneri yakalamamız iyice zorlasır
Loca olarak bizi yakalama şansları pek yok. Yine 6 ayda yapılacak falan diyorlar ki ancak sadece dış giydirme yapacaklarsa yapabilirler bunu 60 bini yakalamak için kale arkası koltuklar kaldırılacakmış. Bizimkilerde kaldırılırsa bizim stadyuma da ekstra 8-10 bin kapasite ekleniyor sanırım. Şu an bunları açıkcası gülerek takip ediyorum. Aziz Yıldırım 3 yıllık Mourinho 45 milyon maliyetle, santrafor Benzema falan diyorlar. Ali Koç desen Pioli, Montella falan diyenler var 100 milyon euro transfer bütçesi, Mudryk falanlar konuşuluyor. Bir de birbirlerine Fetö falan diyip sonra hükümete sallamalar falan eğlenceli bir GK izleyeceğiz gibi geliyor.
 
Üst Alt