Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.917
- 102.079
- 5.238
Ak Parti İstanbul Buluşmasının Nef Stadyumu'nda yapılacağı açıklandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilerek yapıyorlar. Provokasyon bu.Ak Parti İstanbul Buluşmasının Nef Stadyumu'nda yapılacağı açıklandı.
Birak CB gitmeyi hala VAR hatalari icin Video hazirlamadilar.Sözde kulübün haklarını savunmak için Cumhurbaşkanın yanına gidecekti.
Burak Elmas’ın nihat’ın yanına gittiği gibi bir fiyaskodur bu.
Birak CB gitmeyi hala VAR hatalari icin Video hazirlamadilar.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
boyayınca daha güzel durmuşEkli dosyayı görüntüle 181544
Zonguldak'ta heykeltıraş Metin Yurdanur tarafından 1992 yılında yapılan madenci heykeli, AKP'li Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından yağlı boya ile boyatıldı. Kendisine bilgi verilmediğini belirten Yurdanur, "Hem sanat eseri hem de maden emekçileri itibarsızlaştırılmaya çalışılmıştır" dedi. Bektaş ise heykeli ihya ettiklerini söyledi.
Bizde stadı ihya mı etsek![]()
60 bin Aslan yakışır mıydı??Kapasiteyi arttıralım, koltuk ve dış cepheyi boyayılım derim.
Haydi NEF.
Güzel olurdu. Bizim koltukların arasından tır geçer.60 bin Aslan yakışır mıydı??
Hiç koltuksuz bizim stadyum kaç insan alır çok merak ediyorumGüzel olurdu. Bizim koltukların arasından tır geçer.
Hiç düşünmemiştim..., @matematikçiler .Hiç koltuksuz bizim stadyum kaç insan alır çok merak ediyorum
Bence rahat 100 bin alır. Çünkü tır benzetmesini yaptın ve güzel bir benzetmeydiHiç düşünmemiştim..., @matematikçiler .