- 1 Ağustos 2009
- 45.383
- 44.090
- 4.258
Maalesef Galatasaray A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri burayı okumuyor rdaşım.BaşlığI RAMS Park diye değiştirsek keşke. Yönetime de bu yönde mesaj vermek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef Galatasaray A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri burayı okumuyor rdaşım.BaşlığI RAMS Park diye değiştirsek keşke. Yönetime de bu yönde mesaj vermek lazım.
Büyük oranda haklısın. Ama ben bazı durumlarda bir kaç kişinin taraftar ne düşünüyor diye baktıklarını yada haber aldıklarını düşünüyorum.Maalesef Galatasaray A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri burayı okumuyor rdaşım.
Anca twitter dolaşırlar.Büyük oranda haklısın. Ama ben bazı durumlarda bir kaç kişinin taraftar ne düşünüyor diye baktıklarını yada haber aldıklarını düşünüyorum.
O zaman neden o masraflar yapılıyor. Oynanıyordur.Stad kapalıyken maç oynanmıyor kurallara göre.
Allah korusun, Championship takimi gibi isimlere gerek yokBaşlığI RAMS Park diye değiştirsek keşke. Yönetime de bu yönde mesaj vermek lazım.
Kurallara göre yapılamıyor dediğin. Kar yağsa bile maça belli süre kala stad çatısı açılmak zorunda.Güneş panelleri de güzel ama çatı kapalıyken bir maç izlediğini düşünsene, ses içerde kalacak, tezahüratlar bomba gibi patlayacak. Birileri kıskançlıktan sinir krizine girer.![]()
Koltuklar sökülmüş
Koltuklar sökülmüş
ben öyle bir şey göremedim. yukarıdaki grilikten bahsediyorsan onlar VIP koltukların brandası...
Ali Sami Yen Rams Stadyumu’nda üst kısımlarda da koltuklar boyanmaya başladı. Ekli dosyayı görüntüle 209604
Pahalibizim stadın dış cephesi neden giydirilmiyor?
yapılışından 70 yıl içerisinde değişiklik yapmak istersen mimarı ikna etmek gerekiyor, kendisi ölmüş, şimdi değişiklik hakları kimde bilmiyorum. mirasçılarındadır sanırım..bizim stadın dış cephesi neden giydirilmiyor?
bizim stadın dış cephesi neden giydirilmiyor?
Stadyumlar deprem toplanma alanı statüsünde olduğu için yönetmelik gereği yangın tehlikesinden dolayı (!) boyanamıyor dış cehpesi.bizim stadın dış cephesi neden giydirilmiyor?