Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Daha otesini hayal etmek guzel , daha otesini suan bir Turk ekibinden beklemek hayalperistlik.

'Rezalet' bir durum yok ortada kisaca.

Bu bütçelerle avrupada 15 senede en azından 1 tane final oynamanın hayalperestlik olduğunu düşünmüyorum

Şampiyonlar liginde gruptan çıkamadığımız sezonları geçen sene avrupa liginde eleniş hezimetimizi ben normal görmüyorum

Bu sene de aynı şey tekrarlanırsa türk olmayan takımları yenme vizyonumuzu anadolu takımlarını yenmek olarak güncelleyelim

Bu bütçelerle avrupada 15 senede en azından 1 tane final oynamanın hayalperestlik olduğunu düşünmüyorum

Şampiyonlar liginde gruptan çıkamadığımız sezonları geçen sene avrupa liginde eleniş hezimetimizi ben normal görmüyorum

Bu sene de aynı şey tekrarlanırsa türk olmayan takımları yenme vizyonumuzu anadolu takımlarını yenmek olarak güncelleyelim
Avrupa derken? Avrupa ligi falan diye acarsan bu ornegi evet olabilir, CL'yi falan gec orada final oynamak milli piyangoyu kazanmaktan daha az bir olasilik. Sen CL dedigin icin ben oyle cevap verdim. Turk kulubu ve CL finali ayni cumlede soyle bir 10-15 yil daha imkansiz.

Avrupa derken? Avrupa ligi falan diye acarsan bu ornegi evet olabilir, CL'yi falan gec orada final oynamak milli piyangoyu kazanmaktan daha az bir olasilik.

Avrupada kupalara katılma oranımızla başarılarımızı oranlayınca bir başarısızlık olduğunu görebilirsiniz

Bu kadar şampiyonaya katılan takım yanlışlıkla da olsa 1-2 kez gruptan çıkar zaten

Normalde şu şekil bir şey bile yapılırdı ama;

ddddd.webp

o beyaz çatı kemeri anca o LED'in ağırlığını taşıyor denmişti zamanında.

1733756043115.webp

LG ya da Samsung fotodaki gibi markasının reklamını yapma karşılığında 2 led Ekran taksa güzel olur.

Öyle bir şey denilmişti evet ama bu o zamana göre açıklamaydı sonuçta o zamandan sonra teknoloji gelişti o yüzden belki hafifleme olmuş ve daha büyük ekran takılabilir.
Bu ledler puzzle misali parça parça takılarak yapıldığından ağırlık izin verdiği sürece kulüp için almak çok zor değil. Ben çalıştığım konserlerde bunun 4 katı büyük ekranlarda da iş yaptım. Profesyonel olarak kontrol edecek biri ararlarsa beni de çağırabilirler. :hat:

Stadyumun bulunduğu lokasyon yüksek rakımlı bir yer mi? Mecidiyeköy'e göre mesela.

Geri
Üst Alt