Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
güzel bir adım olmuş
Süper, bize yakışan budur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel bir adım olmuş
Daha otesini hayal etmek guzel , daha otesini suan bir Turk ekibinden beklemek hayalperistlik.Şu stada geçeli 15 yıl olacak en büyük başarımız şampiyonlar ligi çeyrek finali
Rezaled
Zaten gol mol olunca futbolcular bu ekrana gözlerini kisan fatih hoca gibi bakiyor.Ekli dosyayı görüntüle 269820
Skordboardlar küçük ve demode
Daha otesini hayal etmek guzel , daha otesini suan bir Turk ekibinden beklemek hayalperistlik.
'Rezalet' bir durum yok ortada kisaca.
Avrupa derken? Avrupa ligi falan diye acarsan bu ornegi evet olabilir, CL'yi falan gec orada final oynamak milli piyangoyu kazanmaktan daha az bir olasilik. Sen CL dedigin icin ben oyle cevap verdim. Turk kulubu ve CL finali ayni cumlede soyle bir 10-15 yil daha imkansiz.Bu bütçelerle avrupada 15 senede en azından 1 tane final oynamanın hayalperestlik olduğunu düşünmüyorum
Şampiyonlar liginde gruptan çıkamadığımız sezonları geçen sene avrupa liginde eleniş hezimetimizi ben normal görmüyorum
Bu sene de aynı şey tekrarlanırsa türk olmayan takımları yenme vizyonumuzu anadolu takımlarını yenmek olarak güncelleyelim
Avrupa derken? Avrupa ligi falan diye acarsan bu ornegi evet olabilir, CL'yi falan gec orada final oynamak milli piyangoyu kazanmaktan daha az bir olasilik.
Normalde şu şekil bir şey bile yapılırdı ama;Ekli dosyayı görüntüle 269820
Skordboardlar küçük ve demode
Öyle bir şey denilmişti evet ama bu o zamana göre açıklamaydı sonuçta o zamandan sonra teknoloji gelişti o yüzden belki hafifleme olmuş ve daha büyük ekran takılabilir.Normalde şu şekil bir şey bile yapılırdı ama;
Ekli dosyayı görüntüle 269835
o beyaz çatı kemeri anca o LED'in ağırlığını taşıyor denmişti zamanında.
Bu ledler puzzle misali parça parça takılarak yapıldığından ağırlık izin verdiği sürece kulüp için almak çok zor değil. Ben çalıştığım konserlerde bunun 4 katı büyük ekranlarda da iş yaptım. Profesyonel olarak kontrol edecek biri ararlarsa beni de çağırabilirler.Öyle bir şey denilmişti evet ama bu o zamana göre açıklamaydı sonuçta o zamandan sonra teknoloji gelişti o yüzden belki hafifleme olmuş ve daha büyük ekran takılabilir.

22 yıldır ab'ye giremiyorsunŞu stada geçeli 15 yıl olacak en büyük başarımız şampiyonlar ligi çeyrek finali
Rezaled
15 senedir CL'ye gidemeyenler var renktaşŞu stada geçeli 15 yıl olacak en büyük başarımız şampiyonlar ligi çeyrek finali
Rezaled

Ne kadar tutar şöyle 2 tane büyük led ekran. Milyon eurolar dönüyor ortada şunu yapsın artık bi zahmet yönetim. Bi de teknoloji gelişti daha hafif yapılıyordur yeni ekranlarNormalde şu şekil bir şey bile yapılırdı ama;
Ekli dosyayı görüntüle 269835
o beyaz çatı kemeri anca o LED'in ağırlığını taşıyor denmişti zamanında.
Şu stadın 2 değil, en az 3 katlı olması gerekirdi. Minimum 80-90 bin bandında kapasiteye sahip olmalıydı. Şu an dar geliyor resmen.
Stad değil darphane,bizim stat içinde gelir artrtırıcı bir şeyler lazım.
Sadece koltuklar ayarlanarak ve küçülterek bu yapılabilir, özellikle kale arkasında minimum olmalıNet bir proje ile +10bin yapmalıyız stadyumu. Lamı cimi yok büyümeli stadyum
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
benzerdir. 20-30m mecidiyeköy daha yüksek olabilirStadyumun bulunduğu lokasyon yüksek rakımlı bir yer mi? Mecidiyeköy'e göre mesela.