- 17 Eylül 2018
- 20.730
- 23.586
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pahalı diye forma falanda almıyorsundur2 senedir Türkiye'nin en güzel en korkutucu stadında maç izlemiyorum. Yan üstlerde en ucuz bilet 2000 civariydi en son. Hem sahayı düzgün göremiyorum hem de bu parayı verecem(!). O paraya ziyafet çekiyorum evde hem de yayıla yayıla izliyorum
1 sezon öncekinin formasını alırım her zamanpahalı diye forma falanda almıyorsundur
![]()
bahse girerimm pahalı diye almayıp, donunla evde yayılıyorsundurr1 sezon öncekinin formasını alırım her zaman
Söyle izliyorum maclaribahse girerimm pahalı diye almayıp, donunla evde yayılıyorsundurr
Bu sene artık stadın koltuklarını yenileyip üstüne kale arkasındaki çağ dışı demir tel örgüleri kaldırmalarıda lazım.Rams Park’ta çim ve zemin kalitesi Premier Lig seviyesine ulaştı. Skorboard bakımının bu hafta içinde tamamlanacağı açıklandı.Basın tribününün yenileme süreci başladı ve çalışmaların Gençlerbirliği maçına kadar bitirilmesi planlanıyor. (Ekol)
Umut ağbim adeta coca cola reklam sloganı gibisin. 'Daha fazlasını iste'Bu sene artık stadın koltuklarını yenileyip üstüne kale arkasındaki çağ dışı demir tel örgüleri kaldırmalarıda lazım.