Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

2 senedir Türkiye'nin en güzel en korkutucu stadında maç izlemiyorum. Yan üstlerde en ucuz bilet 2000 civariydi en son. Hem sahayı düzgün göremiyorum hem de bu parayı verecem(!). O paraya ziyafet çekiyorum evde hem de yayıla yayıla izliyorum

2 senedir Türkiye'nin en güzel en korkutucu stadında maç izlemiyorum. Yan üstlerde en ucuz bilet 2000 civariydi en son. Hem sahayı düzgün göremiyorum hem de bu parayı verecem(!). O paraya ziyafet çekiyorum evde hem de yayıla yayıla izliyorum
pahalı diye forma falanda almıyorsundur
Happy Joy GIF by Coop Prix - fort gjort!

Rams Park’ta çim ve zemin kalitesi Premier Lig seviyesine ulaştı. Skorboard bakımının bu hafta içinde tamamlanacağı açıklandı.Basın tribününün yenileme süreci başladı ve çalışmaların Gençlerbirliği maçına kadar bitirilmesi planlanıyor. (Ekol)

Rams Park’ta çim ve zemin kalitesi Premier Lig seviyesine ulaştı. Skorboard bakımının bu hafta içinde tamamlanacağı açıklandı.Basın tribününün yenileme süreci başladı ve çalışmaların Gençlerbirliği maçına kadar bitirilmesi planlanıyor. (Ekol)
Bu sene artık stadın koltuklarını yenileyip üstüne kale arkasındaki çağ dışı demir tel örgüleri kaldırmalarıda lazım.

Bu sene artık stadın koltuklarını yenileyip üstüne kale arkasındaki çağ dışı demir tel örgüleri kaldırmalarıda lazım.
Umut ağbim adeta coca cola reklam sloganı gibisin. 'Daha fazlasını iste'

Önce bir yapılanı sindirelim sonra mutlu olalım bak çim pl kalitesine ulaşmış.
:asd:

Takılan skorboard o kadar kaliteliymis. Karsı ust tribünde oturan biri skorboard üzerinde fifa oynayabilirmiş. O kadar net ve canlı bir goruntu elde edilebilmesi teknolojinjn geldigi noktayi tüm ciplakligiyla gozler onune seriyor

Lan kaç aydır bi skorbord takamadınız ya. her gün 1 dk falan çalışıp son durum diye fotoğraflar çekiyorlar sadece

Geri
Üst Alt