Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Buyuk olmasi guzelde buyuyen kisimlarin sadece reklam olmasi ve dengesiz grafik hosuma gitmiyor hic.

Skorun yazdigi kisim hala eskisiyle ayni belki dsha ufak. Genisleyen kisimlarda alakasiz ise yaramayan reklamlar var sponsor haricinde.

Mac oynanirken de boyle mi acaba ondan emin degilim
Dün dikkat ettim (evet derdimi...)

Maç oynanırken sağ ve solda GSSTORE yazıyordu sponsor bile değil, alt kısımda ana sponsorlar.

Ortada kalan skor tablosu dediğin gibi eskiden bile küçük olabilir. 1-2 paylaşım gördüm dakika görünmüyor yazanlar vardı.

Dün dikkat ettim (evet derdimi...)

Maç oynanırken sağ ve solda GSSTORE yazıyordu sponsor bile değil, alt kısımda ana sponsorlar.

Ortada kalan skor tablosu dediğin gibi eskiden bile küçük olabilir. 1-2 paylaşım gördüm dakika görünmüyor yazanlar vardı.
Ben de dikkat ettim, maca olan sinirden yazmaya tenezzul bile etmedim.

Kimsenin almayacagi vasat urunlerin gorselleri skordan ve logolardan buyuktu sag da solda.

Buyuyen kisim full reklam donsun diye yapilmis, alt kisimda sponsorlar doye eski haline gore skor daha kucuk hatta.

Bir tek futbolcular sayilirken animasyon var galiba.

Normalde VAR falan izlenirken goruntu verilmeli mesela o imkan varken(yonetmelik izin verir mi bilmem ama EPL de izliyor millet macta tekrari oyle seylerin)

Alttaki bant ile skorun yazdigi kisim eskisinden ufak.

Mac esnasinda 0 reklam olmasi lazim, kafam kadar font ve hareketli bir arkaplanla hos.bir goruntu saglanmali

(Hareketli arkaplan Playsation menusu arkaplani gibi mesela)

çatıdaki güneş paneller var bunlar artık kaldırılamaz.
dış cephe için mimar kesinlikle müdahale etmeyin diyor belki ikna edilebilir.
çatı yükü çok ağır ve sökümü aşırı maliyetli olur.
çatı sökülecek ise niye kapasite artırımı için kat çıkılmıyor derler adama..

tüm bu süreçleri uygunlandığı senaryoda 2 sene boyunca olimpiyatta maçlarımızı oynamak zorunda kalırız. ayrıca loca sahiplerine para iadesi de yapmamız gerekir yaklaşık olarak 20 milyon euro

tüm bu süreçleri uygunlandığı senaryoda 2 sene boyunca olimpiyatta maçlarımızı oynamak zorunda kalırız. ayrıca loca sahiplerine para iadesi de yapmamız gerekir yaklaşık olarak 20 milyon euro

eyvah eyvah bu hic hos olmaz

Mimar öldü kral

Bu arkadaş salladı bir şeyler ama haber yok

Sakın!
g-trv-100224-obese-passenger2-6a.webp

Kimse oturarak maç izlemiyor ki zaten. Birde cidden çok anlamsız kötü koltuklar. Demirler düşmemek için iyi ama. Birde mayısta bile stad göt dondurucu kadar soğuk. 425te bide benim kombine aman Allahım diyorum

Stad ledler, skorbodlar vb. çok güzel oldu ama en büyük soran olacak ısıtıcıları hala düzeltememişler. Rüzgarlı havalarda ısıtıcıların bir çoğu çalışmıyor- bozuk. Şu ısıtıcı sistemi de komple yenileyin artık.

Geri
Üst Alt