Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.965
- 940
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim twitter hesabım öyleSeni takip ettigimden beri gundemi daha iyi takip ediyorum degerli ahbabim.
Giriş alanlarını çoğalt veya en azından şu giriş bölgesini en az iki katına uzat mümkünse. Tek giriş buysa rezilliktir planlamada
Otopark karti
En az 4 kombineli ve 1 araç alacak kadar maddi durumu olmayan insanlar da var. Şu tarz yazınca küçük görme gibi geliyor diğer insanlara bakış açınız ve sinirleniyorum.
Biraz anlamaya çalışın veya en azından anlıyormuş gibi yapın lütfen.
4 kombineye gerek yok , nereden cikti ki bu ?
Otoparka girebilmek için kulüp üyesi vs değilsen o şart aranıyor diye biliyorum.
Hayir , en son sene 800 muydu neydi , parasi neyse verip aliyorsun , kombinen olmasa da alabilirsin
800 TL kombine parası nerede ise abi zaten. Dediğin rakamlar herkes için çok rahat değil onu hatırlatmak isterim.
Tamam ama neden tektiplestiriyoruz ? Yani veremeyen var diye susmak kadar , verecek olan icin de dillendirmek , onermek mantikli degil mi
bu sezonki divan kurulu uyarisinda 700 tl diyor , sanirim 50% indirimli fiyatidir bu kombinedeki gibi , o halde 1.400 de olabilir fiyati
Tektipleştirmek vs değil abi derdim. Ama sana kolay gelen başkasına olmayabilir. Sana zor gelen de başka birine çok kolay gelebilir. Onu anlamanı istiyorum sadece. Yanlış anlaşılmayayım yine yeter.
Saldiri psikolojisine girdim yine anlasilan bir kac ay sabredip
benim otopark karti onerim bile buraya cekiliyorsa tamam eyvallah yazmayiz daha