Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

fewewrffg.webp

şuraya bak ya yok mu bu eziyetin bir çözümü yazık bu taraftara

Ulasim cesitliliginin yetersizliginden kaynaklaniyor , yani metro kapasitesini sebep gosteriyorlar ama degil , cunku metro hizlica doldurup gitse de o bolge 10 binlerce kisiyi hizlica tahliye edemez

bir kisim yuruyerek gidecek yakin yerlere , ve belediye otoparkina , stadin otoparki bombos , arabasi olan kart alacak , bedava ama arabayla gitmek isteyenler vadi istanbula koyup funikuler ile gelecek

ve mutlaka stadin bati girisindeki otopark alanindan stadin ilk acildigi donemki gibi ana bolgelere otobus seferleri konacak. Iett den kiralamak zorunda da degiller , klup de satin alabilir bunun icin bir filo ya da kiralayabilir

yaklasik 100 kisilik dolu otobuslerle 70-80 otobusle ciddi olcude rahatlatilir metro da , yollar da ... bir sene yapildi gayet iyi sonuc verdi ama sonra kesildi , neden ? Cunku seyirciler otobuslerin camlarini kirdilar , iett de yeter dedi

En az 4 kombineli ve 1 araç alacak kadar maddi durumu olmayan insanlar da var. Şu tarz yazınca küçük görme gibi geliyor diğer insanlara bakış açınız ve sinirleniyorum.

Biraz anlamaya çalışın veya en azından anlıyormuş gibi yapın lütfen.

En az 4 kombineli ve 1 araç alacak kadar maddi durumu olmayan insanlar da var. Şu tarz yazınca küçük görme gibi geliyor diğer insanlara bakış açınız ve sinirleniyorum.

Biraz anlamaya çalışın veya en azından anlıyormuş gibi yapın lütfen.

4 kombineye gerek yok , nereden cikti ki bu ?

800 TL kombine parası nerede ise abi zaten. Dediğin rakamlar herkes için çok rahat değil onu hatırlatmak isterim.

Tamam ama neden tektiplestiriyoruz ? Yani veremeyen var diye susmak kadar , verecek olan icin de dillendirmek , onermek mantikli degil mi

bu sezonki divan kurulu uyarisinda 700 tl diyor , sanirim 50% indirimli fiyatidir bu kombinedeki gibi , o halde 1.400 de olabilir fiyati

Tamam ama neden tektiplestiriyoruz ? Yani veremeyen var diye susmak kadar , verecek olan icin de dillendirmek , onermek mantikli degil mi

bu sezonki divan kurulu uyarisinda 700 tl diyor , sanirim 50% indirimli fiyatidir bu kombinedeki gibi , o halde 1.400 de olabilir fiyati

Tektipleştirmek vs değil abi derdim. Ama sana kolay gelen başkasına olmayabilir. Sana zor gelen de başka birine çok kolay gelebilir. Onu anlamanı istiyorum sadece. Yanlış anlaşılmayayım yine yeter.

Tektipleştirmek vs değil abi derdim. Ama sana kolay gelen başkasına olmayabilir. Sana zor gelen de başka birine çok kolay gelebilir. Onu anlamanı istiyorum sadece. Yanlış anlaşılmayayım yine yeter.

Saldiri psikolojisine girdim yine anlasilan bir kac ay sabredip

benim otopark karti onerim bile buraya cekiliyorsa tamam eyvallah yazmayiz daha

Saldiri psikolojisine girdim yine anlasilan bir kac ay sabredip

benim otopark karti onerim bile buraya cekiliyorsa tamam eyvallah yazmayiz daha

Hayır yazmamak çözüm değil. Yazmayacak bir şey olacaksa ben rahatsız etmem. Ben sadece diyaloğa girmeye çalışıyorum. Karşılıklı bir empati çalışması diyelim.

Geri
Üst Alt