Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

O kral senmiydin ya.. Ne cok dua ettim sana :D Sessiz takipciydim ben o gunler. Moralim bozuk olunca babam laf atardi: ne var, bugun koltuk takılmadi mi diye:D
Yapanlardan biriydim diyelim :D
O zamanlar baya kişi yapıyordu diye hatırlıyorum gifleri
Transfer nöbeti yerine prekast nöbeti tutuyorduk :D

Yakında başlığı 62.650 olarak revize ederiz.

Rakiplerle arayı açmak için bu hamle şart

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İleride koltuk dizilimi doğru bir şekilde yapıp kale arkalarında ayakta seyredebildiği taktirde 80 bin civarını görüyoruz

bu stad kapasitesi artırma projesinin ayrı bir başlığa ihtiyacı var

efsane başkana takdirlerimizi iletmemiz için

Bu arada stada bok atanlara soyliyim. Hem ulker stadindan hem vodafone cok daha iyi stad. Maca gittiniz zaman akustik tribün baskisi falan muazzam. Kale arkalari ayakta kapasitesi artarsa cok daha iyi olur. Ama bu seferde dogu bati tribunleri bos kalabilir ona dikkat etmek lazim.

Bu arada stada bok atanlara soyliyim. Hem ulker stadindan hem vodafone cok daha iyi stad. Maca gittiniz zaman akustik tribün baskisi falan muazzam. Kale arkalari ayakta kapasitesi artarsa cok daha iyi olur. Ama bu seferde dogu bati tribunleri bos kalabilir ona dikkat etmek lazim.
ambiyans olarak iyi zaten ona lafımız yok. sorun daha modern daha temiz bir görünüme kavuşturmak stadı

Ayakta izlemeyi geçtim belli tribünlerde koltuk araları, merdiven boşlukları kadıköy veya vodofone gibi yapılsın kapasite 60bin olur tahminimce

Stad ilk açıldığında o olay daha iyidi, ses hep içerde kalıyordu hatta üstü kapansa iyice boğucu bir atmosfer olacaktı ancak bazı mimari değişikliklerden sonra ses dağılmaya başladı.

Geri
Üst Alt