Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çim bazı yerlerde sararmış saç kıran gibi hastalık olmuş bir nevi. o solukluk olan yerler toprak değil yani sadece çimin rengi soluk...hala bazı noktalarda solukluklar var. yuh yaw
biliyorum eski bursa stadı'nda da böyleydi ama genel olarak çimde sorun olmuyordu. yine de 3-4 aylık çalışmanın sonucu bu olmamalıçim bazı yerlerde sararmış saç kıran gibi hastalık olmuş bir nevi. o solukluk olan yerler toprak değil yani sadece çimin rengi soluk...
LeşoğluLeşEkli dosyayı görüntüle 137753
Twitter @uguurisleyen
bu hususta tek profesyonel çözüm Etebo'dur. Yönetim derhal harekete geçmeli.
Stad ile ilgili projelendirildiğinden beri merakım : Neden Mecidiyeköy'de aynı yerine yapılmamış olması. 52k olmasın 42-43k olsun. zaten taraftar inletir ortalığı. Hem ilk zamanlar (belkide hala - epey oldu gitmeyeli) ulaşım ya da maç sonrasında eve gitmek etmek vs çok yoruyordu. Mecidiyeköy o konuda süperdi - atla git.
Yeni yönetim ile beraber isim hakkı ve ne kadar gelir planladığı konusunda büyük merakım var. Yasal taahhüt müydü neydi bir süreci bekliyoruz demişti başkan. Pek bilgim yok.
Hep olmasınıda istediğim bir şey, alt ve üst tribünler arasındaki bantta 1 milyon tane Türk Telekom panosu asılıydı. Keşke görsel bir bant olsa (bir çok Avrupa stadı gibi) Kadro vs gol animasyonları vs vs dönse hep.
Herkes coşmuş yine görsele bakarak zemin için birşey demek çok sağlıklı değil önemli olan zemin oturdumu çimler kuvvetlendimi çakılan hybritler doğal çimle butunlesmisse sorun yok