Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Bazi yerler hala iyi gozukmuyor, 12 gun sonra Lazio maci var, bakalim o gune kadar hazir duruma gelecek mi

Millet halı gibi saha yapıyor ya
Hani bu Işıtan bey saha yenileme konusunda tecrübeliydi
Yoksa önceki yönetimin anlaştığı bir firma mı bu

çim bazı yerlerde sararmış saç kıran gibi hastalık olmuş bir nevi. o solukluk olan yerler toprak değil yani sadece çimin rengi soluk...
biliyorum eski bursa stadı'nda da böyleydi ama genel olarak çimde sorun olmuyordu. yine de 3-4 aylık çalışmanın sonucu bu olmamalı

Elin oğlu staddaki çimleri otoparka taşıyıp orada bakımına devam ediyor. Biz hala stad ışık almıyor muhabbeti yapıyoruz.

Amma çok biliyorsunuz ya arkadaş, sanıyor musunuz hollandadan almanyadan ingiltereden adam getirmediklerine ? İngiltere ile bir olmaz ingiltereye özel çim üretiliyor orada ki çimi gelip buraya diktiğinde olmuyor. Aynı şekilde hollanda içinde geçerli. Ülkede çim üretimi yapılmıyor sanırım hep deneme yolları başvuruluyor tek eksik yönetim gerekli açıklayıcı bilgiyi vermiyor.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sorun belliki zemin de değil. Stad mimarisi. Dikiş tutmayacak burada zemin. Anlaşıldı

bu hususta tek profesyonel çözüm Etebo'dur. Yönetim derhal harekete geçmeli.

bu hususta tek profesyonel çözüm Etebo'dur. Yönetim derhal harekete geçmeli.
14694.webp

Herkes coşmuş yine görsele bakarak zemin için birşey demek çok sağlıklı değil önemli olan zemin oturdumu çimler kuvvetlendimi çakılan hybritler doğal çimle butunlesmisse sorun yok

Hem asy imizi kaybettik hemde dağın başına atıldık

Hem ayranımız döküldü hemde istenmeyen olaylar yaşandı

Vay arkadaş

Kemerburgaz arazimiz ne kadardı bizim,yeterli büyüklükteyse oraya antrenman tesisi yerine stad yapsınlar bize

İnşaat işçileri:sarıgül,murat canaydın,muammer güler,erdoğan bayraktar,mete arat,adnan polat ve eren talu

Stad ile ilgili projelendirildiğinden beri merakım : Neden Mecidiyeköy'de aynı yerine yapılmamış olması. 52k olmasın 42-43k olsun. zaten taraftar inletir ortalığı. Hem ilk zamanlar (belkide hala - epey oldu gitmeyeli) ulaşım ya da maç sonrasında eve gitmek etmek vs çok yoruyordu. Mecidiyeköy o konuda süperdi - atla git.

Yeni yönetim ile beraber isim hakkı ve ne kadar gelir planladığı konusunda büyük merakım var. Yasal taahhüt müydü neydi bir süreci bekliyoruz demişti başkan. Pek bilgim yok.

Hep olmasınıda istediğim bir şey, alt ve üst tribünler arasındaki bantta 1 milyon tane Türk Telekom panosu asılıydı. Keşke görsel bir bant olsa (bir çok Avrupa stadı gibi) Kadro vs gol animasyonları vs vs dönse hep.

Ben Pendik'te yaşıyorum, giriş-çıkış harici stada ulaşım gayet kolay benim açımdan. Tek otobüsle stadın önünde iniyorum. Ama cidden metro ve giriş çıkışlar aşırı eziyet.

Stad ile ilgili projelendirildiğinden beri merakım : Neden Mecidiyeköy'de aynı yerine yapılmamış olması. 52k olmasın 42-43k olsun. zaten taraftar inletir ortalığı. Hem ilk zamanlar (belkide hala - epey oldu gitmeyeli) ulaşım ya da maç sonrasında eve gitmek etmek vs çok yoruyordu. Mecidiyeköy o konuda süperdi - atla git.

Yeni yönetim ile beraber isim hakkı ve ne kadar gelir planladığı konusunda büyük merakım var. Yasal taahhüt müydü neydi bir süreci bekliyoruz demişti başkan. Pek bilgim yok.

Hep olmasınıda istediğim bir şey, alt ve üst tribünler arasındaki bantta 1 milyon tane Türk Telekom panosu asılıydı. Keşke görsel bir bant olsa (bir çok Avrupa stadı gibi) Kadro vs gol animasyonları vs vs dönse hep.

Stadyum Mecidiyeköy’e tekrar yapılmadı çünkü sıfır stadın yapılmasının tek nedeni o çok değerli araziden stadyumu kaldırıp, yerine çok ciddi gelir getirecek bir iş merkezi vesaire yapmaktı.

Galatasaray stadı kendisi, finansal kısıtlamalardan ötürü, yapacak durumda değildi. Bu nedenle devlet ile anlaşıp kira/arsa hakkından vazgeçip sıfır harcama ve geliri büyük bir stadyum aldı. İlk etapta arsa tamamen Galatasaray’ın olacaktı. Berbat yönetimden ötürü, o olmadı. Yine de iyi bir anlaşmaydı. Bugün ben Başkan olsam yine yapardım ama ayrıntılar çok farklı olurdu.

Arsanın GS’nin olması…
Dizaynın, çatı dahil, düzgün yapılması…
Stadyum açılmadan ve Galatasaray Mecidiyeköy’deki arsa hakkından tamamen vazgeçmeden sözleşmeye tüm ulaşım sorunları giderilecek, 50 bin taraftar 20-30 dakikada stadyum ve Metrodan tamamen boşaltılacak tarzı maddeler koyar, uyulmaması halinde sözleşmeye ciddi cezalar (milyonlarca Dolar’lık) koyardım…

Diğer yandan yönetimler “bir şekilde” süreci mahvetmiş olsalar da unutmayın ki, Galatasaray uzun bir süre stadyum isim anlaşmasından yıllık 10 milyon dolar, stadyum gelirlerinden de yıllık, benim hesabıma göre, Dolar ve Euro uçmadan önce yaklaşık 60-80 milyon dolar gelir elde etti.

Her ne kadar süreç kötü gelişmiş olsa da Mecidiyeköy’den çıkıp bu stada geçmek iki taraf için de win-win durumdu.

Herkes coşmuş yine görsele bakarak zemin için birşey demek çok sağlıklı değil önemli olan zemin oturdumu çimler kuvvetlendimi çakılan hybritler doğal çimle butunlesmisse sorun yok

Dun ordaydim rezaletti ozellikle kuzeybati tarafinda cok buyuk sorun var sapsariydi cimler

Geri
Üst Alt