Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Eski hali böyleydi
Bu foto baya eski de önceki maç Türk Telekom yazısı vardı

1632691887150.png

Sponsor, Ekim ayinda aciklanacakti.
Evet belli ki onun hazırlıkları da yapılıyor zaten Ekim ayında açıklanacak dediklerine göre bellidir sponsor sadece Sixt gibi Türk Telekom'un da hakkı vardır anlaşılan sponsorla aynı koşulları kabul ederse devam edecek gibi onunda zamanı Ekim ayı içinde bitiyor sanırım ve Türk Telekom yazıları kapandığına göre TT olamayacak büyük ihtimalle bende burada arkadaşların dediği gibi QNB mantıklı geliyor ama bir sürpriz de neden olmasın.

Cevap: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

Donuyoruz lan donuyoruz daha fazla soğuk oluyor stat mimarisi üstünün kapanması mantığına göre düzenlendi böyle olunca havalandırma aralıklarından daha da fazla rüzgar yiyoruz. Artık 10 yıl sonra falan yaparlar pff.
Neredeyse 10 sene olmuş.

En azından ısıtıcı falan koydular, ilk dönemlerde aşırı üşüyorduk hava sıcak bile olsa.

tek sorun koltukların rengi değildi aslında koltuklar boyanınca koltuk ve merdiven düzeni işinin önü kapanmış oldu gibi,şuna bak ilk kat girişlerin üstündeki bölüme her yerde merdiven var
Ekli dosyayı görüntüle 139575
şöyle bir görüntü hayal bize orası kesin
Ekli dosyayı görüntüle 139576

dostum bu şekilde bir görüntü bizim stadyumda imkansız. bir kere bizimkisi mimari olarak hatalı bir stadyum. Hoş da değil estetik de değil. burada görüldüğü üzere, senin paylaştığın sanırım Arsenal'in stadyumu. 2. kat balkon şeklinde yapılmış ve 1. ve 2. katlar ile bağlantısı tamamen koparılmış. Tam bir kat değil diğerleri gibi, yarım bir kat ve balkon şeklinde yapılmış. Çok estetik. beğendiğim stadyumlardan birisi. Çok modern. Eskiden tartan pistli koşu yolu olan oval stadyumlar moda idi. Günümüz mimarisinde de bu tarz moda. Yine aynı şekilde Bilbao'nun stadyumu da buna benziyor. Keza aşağıda paylaşacağım stad da Estadio de la luz, o da bu paylaştığın gibi.

aradaki yarım kat ya bölünmüş balkon tipi olacaktı ya da hiç olmayacak direkt loca olarak devam edilecekti aşağıdaki gibi

1200px-San_Mames%2C_Bilbao%2C_Euskal_Herria_-_Basque_Country.jpg

Yani ya şekil 1 ya da şekil 2'deki gibi bir mimari tasarım yapılmalı idi. TT Arena gibi bir örnek daha önce hiç görmedim. türünün tek örneği ve oldukça biçimsiz, estetikten uzak ve özensiz bir yapı. Mimari felaket olarak değerlendiriyorum ben. ufak tefek dokunuşlarla da adam edilmez o bölüm

dostum bu şekilde bir görüntü bizim stadyumda imkansız. bir kere bizimkisi mimari olarak hatalı bir stadyum. Hoş da değil estetik de değil. burada görüldüğü üzere, senin paylaştığın sanırım Arsenal'in stadyumu. 2. kat balkon şeklinde yapılmış ve 1. ve 2. katlar ile bağlantısı tamamen koparılmış. Tam bir kat değil diğerleri gibi, yarım bir kat ve balkon şeklinde yapılmış. Çok estetik. beğendiğim stadyumlardan birisi. Çok modern. Eskiden tartan pistli koşu yolu olan oval stadyumlar moda idi. Günümüz mimarisinde de bu tarz moda. Yine aynı şekilde Bilbao'nun stadyumu da buna benziyor. Keza aşağıda paylaşacağım stad da Estadio de la luz, o da bu paylaştığın gibi.

aradaki yarım kat ya bölünmüş balkon tipi olacaktı ya da hiç olmayacak direkt loca olarak devam edilecekti aşağıdaki gibi

Yani ya şekil 1 ya da şekil 2'deki gibi bir mimari tasarım yapılmalı idi. TT Arena gibi bir örnek daha önce hiç görmedim. türünün tek örneği ve oldukça biçimsiz, estetikten uzak ve özensiz bir yapı. Mimari felaket olarak değerlendiriyorum ben. ufak tefek dokunuşlarla da adam edilmez o bölüm
Ben de katılıyorum size. Ucube bir mimarisi var stadımızın daha iyi olabilirdi resmen devlet bizi kazıkladı

Hadi diyelim bu stadlar yurtdışında konya stadına bakabiliriz en basitinden bursa da olabilir. Mimari olarak daha iyi stadlar bunlar bizim stadımızdan tek eksikleri kapasite

Ben de katılıyorum size. Ucube bir mimarisi var stadımızın daha iyi olabilirdi resmen devlet bizi kazıkladı

Hadi diyelim bu stadlar yurtdışında konya stadına bakabiliriz en basitinden bursa da olabilir. Mimari olarak daha iyi stadlar bunlar bizim stadımızdan tek eksikleri kapasite

buz gibi bir mimari, tıpkı olimpiyat stadyumu gibi. içiyle dışıyla rezalet bir tasarım faciası

yazdıklarına katılıyorum ama işin mimari kısmına yapacak bişey yok en azından gereksiz merdivenleri kaldırırsın,girişlerin sağından ve solundan merdiven çıkacağına tek sıra merdiven çıkarırsın görünümü daha şık koltuklar kullanırsın bişeye benzer en azından..

Geri
Üst Alt