Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Stadın çatısını yenilemek mi?Yapabileceklerini hiç zannetmiyorum. İmkansız.
Çatıdan daha az masraflı koltukları bile yenileyemeyenler,
Yüksekliği fazla olduğu için eğik tutulmak zorunda olan reklam panolarını bile yenileyemeyenler,
Tribünlerdeki merdivenlerin tetris görünümünü 10 yıldır düzeltemeyenler,
Statın önündeki taraftar toplanma alanlarında herhangi bir iyileştirme yapamayanlar
çatı gibi masraflı bir konuyu mu gündeme almış? Duyda inanma...

Hayır ilgisi yok. Ayrıca win-win bir yatırım. Bakalım hayırlısı

Stad isim hakkini 5 senelik ve pesin paraya satmaya calisiyorlarmis. Adaylar ; Turk Telekom ve 2 firma.

Ben olsam dişimi sıkarım şu pandemi sürecinin bitmesini beklerim..

Hiçbir firma normal zamandaki rakamları vermez.. çok zarar ederiz.. beklesinler ortalık düzelince çaksınlar tavana

Valla güneş paneli iyi fikir olurdu eğer öyle birşeyse
Devasa boş alan var orada

Bir enerji şirketine kiralarsın, atıyorum normal süre 3 yılsa sen 5 yıllığına verirsin
Yatırımı o yapar, bir de üstüne açılır kapanır tavan yapar
5 yıl elektrik kazancını o alır, sen de bakanlıkla olan muhalefetini halletmiş ve stadın tüm haklarını almış olursun
5 yıldan sonra elektrik gelirini de sen alırsın

Malum seçim yönetim değişme ihtimali süreci uzatabilir. Ama şunu diyebilirim 2 taraf da istekli, inşallah olumlu sonuçlanır, hem çok iyi bir örnek olacaktır.

bu Xiaomi olayı doğrumu acaba?....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

kaç para veriyorlarmış stadın isim hakkı sponsorluğu için yıllık

kaç para veriyorlarmış stadın isim hakkı sponsorluğu için yıllık
onu bilmiyorum ama Xiaomi dünyada en iyi Akıllı Telefon üreten firmalar arasında 4. sırada...güzel prestijide olur aslında...birde Türk Telekomdan dahada az veremezler zaten....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Yakında değerlenicek başlık olacaktır inşallah..
Galiba teminat mektubu yüzünden enerji paneli işinde henüz imzalar atılmadı. Başkan 18 milyon Tl'lik teminat mektubu arıyoruz dedi çünkü. Umarım olur önceden yeni yönetime kalacak gibi demiştiniz ama sanırım yönetim projeyi beğendi ki hızlandırdı.

Türk Telekom, 2010-11 sezonunun ikinci yarısından itibaren 10 yıllığına stadyuma isim sponsoru olmuştur.

2020-2021 2. yarı sponsorluk bitti o zaman ?

Geri
Üst Alt