Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Daha başkan açıklamadan söylemedim hocam :) aslında çok daha önceden de yazmıştım konuya 3 4 aydır görüşülen bir iş:)

Yalan yerli ve milli olacak:))
1550236849227.webp

Herkes Gedson diyor ama adam orta sahada dripling yapmaya korkuyor. Inanilmaz kaygan gorunuyor, resmen sakatliga davet.
Bence diger maci Olimpiyatta oynamaliyiz.

2021 yilinda zemini les olan stad. Zemin les cunku yonetim les cunku yonetimin secilme bicimi leş cunku futbol kulubu hariç her turlu sey yapılırken alt yapi tesisi stad zemin oyuncu izleme store vb futbolla alakali butun her sey les durumda. Allahtan fatih hoca var da gidiyoruz bir sekilde

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar ilk müjdeyi 1 2 ay önce vermiştim. Kulübümüz çok güzel bir tesis kazanıyor emin olun. Yıllardır bu stada maç izlemeye gitmekten, tribününde olmaktan gurur duydum keyif aldım, şimdi çatısında olmaktan böyle bir projeyi yönetmekten dolayı çok mutluyum.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar ilk müjdeyi 1 2 ay önce vermiştim. Kulübümüz çok güzel bir tesis kazanıyor emin olun. Yıllardır bu stada maç izlemeye gitmekten, tribününde olmaktan gurur duydum keyif aldım, şimdi çatısında olmaktan böyle bir projeyi yönetmekten dolayı çok mutluyum.
Tam olarak nasıl bir sistem bu

Hayırlı olsun açılsın da gidelim artık özlendi 😢❤️💛

hadi şimdi gizlediğin infoyu ver kral

hadi şimdi gizlediğin infoyu ver kral
Dostum finansal bilgileri maalesef paylaşamam tabiki ama şundan emin olabiliriz, hem Galatasaray hem ülkemiz, hem çevre kazanacak.
Kulübümüz finansal bir yüke girmeyecek, performans sözleşme modelinden dolayı sitede de belirmişler zaten.

Açılır-kapanır çatının tamamen tarihe karışması anlamını da taşıyor aynı zamanda heralde?

Geri
Üst Alt