Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Hocam çatıdaki karla çamurun ilgisi nedir:) koyulan paneller çatıyı ilgilendiriyor zemini değil. Panellerin ısı etkisinden dolayı çatının kar tutması daha da zorlasacak olacağından bu da avantajlı bir durum olarak değerlendirilebilir ayrıca.

yok usta ondan bağımsız sormuştum şiddetli kar yağsa zemin gene bu sene gibi olur mu diye

Bu işlerin içinde çalışıyorum. Tamamen suçluyu dışarıda arama manipülasyonu. Sadece Türkiye'deki statlarda konser olmuyor.
Dogru sadece Türkiye'de konser olmuyor. Platformu yalnis yerlestirmisler demekki o dönem. Yazik günah, kac kere zemin degisti yalnis isler yapildigi icin sirf konserden dolayi söylemiyorum.

Hocam çatıdaki karla çamurun ilgisi nedir:) koyulan paneller çatıyı ilgilendiriyor zemini değil. Panellerin ısı etkisinden dolayı çatının kar tutması daha da zorlasacak olacağından bu da avantajlı bir durum olarak değerlendirilebilir ayrıca.
Son duruma ne diyorsun üstat? Bir şey yazdıysan kaçırdım kusura bakma.

Ilk deva cim halisi sermedik yalnis hatirlamiyorsam. Bundan sonra kolay kolay yipranmaz insallah.

Çimi yenilemesek şu an hazırdı. Boşa bu işe giriştiğimizi tahmin etmiştim. Yapılan çimin de bir farkı olacağını sanmıyorum.

Daha önceden benzer süreçte hazır olmuştu şimdi niye bu kadar uzadı yani iyi olsun da 1 maç daha oynamayalım

Bu kadar uğraşıldı, emek verildi, umarım 3 ay sonra zemin yine cortlamaz.

E9J-GCrXMAE9TPE.webp

E9J-GrNX0AIJO-Y.webp

resimler ig: @parcaliyurek

Çim en kolay yetişen şey ya tohumlamayla vakit kaybedene kadar hazır çim uygulanamaz mıydı

Geri
Üst Alt