Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.934
- 21.020
- 2.233
EPL filan izlediginde zemin hep hali gibidir. Resimler yaniltmiyorsa sanki 1 saat once inekler otlatilmis gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamlar aynı işlemi yapıp kusursuz zemini buluyorlarsa kusura bakmasınlar bizim yönetimdekiler beceriksiz.
Bana da öyle geldi biz bu kadar detaylı işlem yapmamışızdır, işin ehli bunlar belli yaptıracaksan bu adamlarla temasa geçmemiz lazımdı ama nerdee.Hatta Leicester'in sistemi daha komplike bir sistem degil mi?
saçmalık abi nasıl yok kökten çözümü bununsorun bence yönetimin ya da işi yapan firmanın işbilmezliği değil. kişiler değişiyor, firmalar değişiyor ama bu çim konusu hep sorun oluyor. geçen sezon bir yazı okumuştum. stadın inşa konumundan ve çatısının şeffaf yapılmamasından kaynaklı güneşi yeterli alamadığından kaynaklandığı yazıyordu. bu sebeple de güneş ışığı yerine yapay ışık ile desteklendiğini ama o ışık da kullanılsa yeterli olmadığı söyleniyordu. herhalde biz bu sorunu devamlı yaşayacağız
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şimdi baktım da ünal aysal'ın da benzer bir açıklaması mevcut. stadın açı olarak yanlış inşa edilmesinden dolayı yeterli ışık alamadığı ile ilgili bir açıklaması var. aynı zamanda tepesi de açılır kapanır düşünüldüğunden küçük bir açıklık mevcut ve şeffaf değil.saçmalık abi nasıl yok kökten çözümü bunun
10 yıldır stadin üstünü kapatamadikşimdi baktım da ünal aysal'ın da benzer bir açıklaması mevcut. stadın açı olarak yanlış inşa edilmesinden dolayı yeterli ışık alamadığı ile ilgili bir açıklaması var. aynı zamanda tepesi de açılır kapanır düşünüldüğunden küçük bir açıklık mevcut ve şeffaf değil.
schalke'nin stadındaki gibi bir sistemin yapılabilirliği var mı acaba. maç olmadığı zamanlar çimler stad dışına taşınıp yeterli güneş alması sağlanamaz mı
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mayısta başladı zaten. bu yönetime denecek bişey yok ama stad işini profesyonel hale getirmeliler artık. koltuklar solmuş bi işlem uygulamak bukadar zor olmamalı, keza stadın dışı da güzelleştirilmeli. stad çok bakımsız görünüyor.Zemin güzel gözüküyor şu an oynanır bence ama tam oturmasını bekliyorlar muhtemelen bu zemin işini yeni yönetim değil eski yönetim başlattı hemen yeni yönetime laf etmeyin
Stadın dışı kaç yönetim geldi geçti sahipsiz gibi, yine öyle kalacaktır.mayısta başladı zaten. bu yönetime denecek bişey yok ama stad işini profesyonel hale getirmeliler artık. koltuklar solmuş bi işlem uygulamak bukadar zor olmamalı, keza stadın dışı da güzelleştirilmeli. stad çok bakımsız görünüyor.
Bataklığın üstüne kurulan bizimki değil dostum... sen kurbagalideredeki ile karıştırdın stadlari... Burasi Galatasaray forumu...Koca stadı yer yok gibi bataklığın üzerine kurmak. Tamam kurdun hadi bu seferde stadın üstünü demirle yığıp güneş almasını engelledin. Güneşi engelledin bari çatıyi yap en azından aşırı yağmur kar yağdıginda sezonu kapatıyor o zemin patatese dönüyor.
Bi bitmediniz birader kalbini mi kırayım illa kacincisin be kardeşim. İşiniz mi bu anlamıyorum ki. 2-3 arkadaş daha vardi forumda mal oldular gittiler yenileri türüyor.Bataklığın üstüne kurulan bizimki değil dostum... sen kurbagalideredeki ile karıştırdın stadlari... Burasi Galatasaray forumu...![]()
SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi