Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

böyle ilerlemis teknoloji seyleri avrupadan siparis edip, ordaki elemanlara yaptiracaksin

türkiye malesef su tip konularda 50 yil geriden geliyor

sen en kral malzemeyi getir, yapacak adam bir seyden anlamayinca böyle rezil oluyorsun iste

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

yok artık
mehmet özcan'ın youtube kanalında yayınladığı son videoya göre hibrit çim ekimi sırasında drenaj tarafında sıkıntıların çıktığı bu sebepten ötürü çim ekiminin 1 ay erteleneceği konuşuluyor. milli ara sonrasındaki alanya* maçı dahi oynamak için müsait olamayacağını belirtti.

lan alanya macina gidecektim ben belki
komple yikip yenisi insa edilseydi bu kadar uzun sürmezdi
beceriksizler

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ya bi sökturup gidin be. Adamlar 1.5ayda hali gibi cim yapiyorlar bizimkisi 2ayi gecti hala berbat durumda. Bir isimiz de iyi olsun be

Stad güneş alamadığı için çim gelişimi yavaş oluyor. Bu sistemi yaparlar ise ileride belki daha iyi sonuç alabiliriz.

Vizyonlu baskan Burak Elmas cim konusunu cozememis mi

Cimler nerede Burak?

Geçen seferkinin aynısı mı yapılmış yani tam anlamadım. Geçen seferki 5 para etmezdi bu zemine çaktıkları şey nedir onuda anlamadım hibrit ne suni çim mi çakılıyor nedir ya bu iş olmaz çatıyı sökün tüm yaz+yarım sezon projenin aslında olduğu gibi cam yapın güneş alsın bitsin bu mesele

Bir ara Ankara'daki stadı suni çim yapmışlardı ne güzel futbol oynanıyordu. Sakatlıklar artıyor diye kaldırılmıştı. O sahada oynanan her maç zevkli olmuştu.

Bir ara Ankara'daki stadı suni çim yapmışlardı ne güzel futbol oynanıyordu. Sakatlıklar artıyor diye kaldırılmıştı. O sahada oynanan her maç zevkli olmuştu.

Güzel futbol falan oynanmaz o sahada. Anca Erzurum yapabilir bunu başka takımın yapması çok yanlış. Kuzey ülkeleri bile neredeyse bıraktılar bu olayı. Gerçekten de çok tehlikeli.

Geri
Üst Alt