Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Güzel futbol falan oynanmaz o sahada. Anca Erzurum yapabilir bunu başka takımın yapması çok yanlış. Kuzey ülkeleri bile neredeyse bıraktılar bu olayı. Gerçekten de çok tehlikeli.
Valla oynanmıştı. Tempo yüksek oluyordu. Teknolojinin geldiği noktada zemin sertliği zaafı da giderilecektir zamanla.

Ne sunni cimi yahu, nasil bir futbolseverlik bu.

Ankara’da guzel futbol oynanmis ; gecenlerde iki toplu maca denk geldim, o da bol atraksiyonlu oluyor. Hatta karanlik oynanan maclar da var, muazzam zevkli.

Şu işi daha prof birilerine verselerdi keşke bu arkadaşı ilk kez dinledim ama sanki bir amatörlük var bu işte bana hiç güven vermediler umarım bu işin içinden çıkarız sıkıldık artık..

Yav parası neyse verin adam akıllı bir şirketle anlaşın dedik demi
Çok çekmedik mi bu zemin işinden
Bir işi yapacaksan tam yap yav kaç para olursa olsun

Burak elmasla alakası yok mustafa cengizin işi bu

Zeminin yenileme işlemi mustafa cengiz tarafından bir firmaya yaptırıldı
Geldiginden beri bu duruma el atmak icin bir ton vakti vardi

Bahaneye gerek yok Hocam hepimizin maksadi Galatasaray, bu saha zamaninda yetismezse Burak Elmas tarihimize "cim adam" olarak gecer.

Zemin hazir hale gelmedigi sürece bütün maclar bizim icin deplasman olacak. Dün az kalsin yine bir Ev sahibi oldugumuz ve puan kaybi lüksü olmadigi bir macta kaza oluyordu. Sorumlu kim varsa Allah bin belasini versin.

İşi ehline vermedikleri sürece daha çok çekeriz. Onun akrabası bunun tanıdığı onun eniştesi diye iş yapıyoruz.
Benim merak ettigim konu su:
1. Bu isi bu konuda ciddi tecrubesi olan bir ekip mi yapti?
2. Yaptiklari is ozellikle Premier League'deki sahalarla benzer prosedurlerle mi yapildi?
3. Sonuc yine husran olursa, her zaman oldugu gibi gundem mi degisecek yoksa burayi yapandan baskana gereken herkes istifa edecek mi?

En buyuk soru su:
Premier League'den veya Championship'ten bir stad/zemin sorumlusunu kulubumuze kazandirmamiz kac para tutar?
Neden yapmiyoruz? Verin parayi, getirin, yanina guzel bir ekip verin. Adam hem stadin tumunu yonetsin, zemini adam gibi yapsin ve ileriki yillar icin diger calisanlari egitsin...

İki etken var bence ya bu işlerden sorumlu olanlar gerçekten beceriksiz yani ben şu halimle bu işin profesyonelleriyle görüşme yapar hallederdim şimdiye, ikinci etken kısıtlı bütçe ayrılıyor da olabilir ki bu daha vahim bence.

Bence stadin tasarım/yapımında buyuk sıkıntı var. Yoksa yıllardır Galatasaray gibi bir camianin bu sorunu yaşaması aklıma girmiyor. Bu fundamental sorunu cozmeden (ki cozulur mu bilemiyorum) daha cok ugrasilir boyle kisa vadeli cozumlerle. Hepimiz emimiz ki seneye (Allah korusun bu kış bile olabilir) ayni rezil zemini gorecegiz.

Geri
Üst Alt