Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

İnsanlara siyasi görüşlerinden dolayı hakaret edilmesini doğru bulmuyorum. Hoş değil. Şu yaptığınız AKP değirmenine su taşımaktır.

Maç öncesi heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Çok güzel bir organizasyon tertip etmişler özellikle o dev ekrana bayıldım. O ekranda Arsenal ile olan UEFA finali maçımız yayınlansa bizde tribünden izlesek harika olmaz mı? Saha ortasında UEFA kupası sergilense ve o dönemim futbolcuları kırmızı der koltuklarda bizimle o maçı izleseler
Arif Okan Capone Hagi Fatih hocam. Hepsi

Bilet ücreti de 300 lira falan olsa.

İnsanlara siyasi görüşlerinden dolayı hakaret edilmesini doğru bulmuyorum. Hoş değil. Şu yaptığınız AKP değirmenine su taşımaktır.
Yaşadığımız ülke, demokratik hak olan siyasi görüşe sahip olmanın ötesine geçeli oldu bayağı. İran'da rejimin zulmüne uğrayanlar ile rejim destekçleri arasında siyasi görüş farkı var diyemezsin mesela.
Biz de oraya doğru gidiyoruz. Uçurumun kenarındayız. Karşımızda ise bunu canı gönülden isteyen insanlık düşmanları var. Ben onlara saygı duymam ve öyle değirmenin de suyunu ayrı, ununu ayrı s..
Vaziyetimiz budur Levent kardeşim.

Buraya taşımayacağım ama stadyumda olan kişilerin paylaşımlarına denk geliyorum, çim acayip iyi.

Geri
Üst Alt