Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Kombinesi olup gelmeyenlere artık bir yaptırım gelmeli. Kulüp gerekiyorsa çirkinleşmeli. Millet işi iyice çakallığa vurdu. Fener maçında devir yasak olmasına rağmen gayrıresmi devirle girdi herkes. Tribündeki turist sayısı arttı. Barcelona maçında arap rezaleti yaşandı. Bu işe artık el atılmalı. Kombinesi olan kulüp dışında devredememeli ve devretmeden ikiden fazla devamsızlık yaparsa kombinesini yenileyememeli.

Ayrıca bilet fiyatları zamlandı diye ağlayanlar karaborsacı ve uacılar değilse ben de bir şey bilmiyorum.

Bizim stad niye böyle harbiden, zengin bir sponsor bulup her şeyi düzeltsek keşke

Hem stad dışına hem de stad içine led aydınlatma reklam panoları yapılması elzemdir.

nef.webp

Merdiven boşlukları halen göze batıyor üst katlardaki çift çıkışlar teke düşürülüp alt katlardaki merdiven genişlikleri de üst kattaki gibi olursa iyi olur koltuk aralıkları ve koltuk boyutlarıyla ilgili de bir çalışma yapılıp 60.000 kapasite üstüne çıkabiliriz bunların yanında Galatasaray yazısı gölgeli şekilde yazılmalı.

Merdiven boşlukları halen göze batıyor üst katlardaki çift çıkışlar teke düşürülüp alt katlardaki merdiven genişlikleri de üst kattaki gibi olursa iyi olur koltuk aralıkları ve koltuk boyutlarıyla ilgili de bir çalışma yapılıp 60.000 kapasite üstüne çıkabiliriz bunların yanında Galatasaray yazısı gölgeli şekilde yazılmalı.
onlarda halledilir ya ama bu kadar basit ama etkili şeyi yapmak varken hala bekleniyor

10 yılı geçti hala aynı

nef2.webp

55 bin gayet kafi sanki her maç full doluyor

Katilmiyorum, nufus artisini da gozetmek gerekiyor varsa sayet kapasitesi zorlanabilir. Ayrica, boyle bir imkan var. Son olarak, duzenli bir basari yakalanir ve birkac yildiz transferi daha yapilirsa o stad her mac dolar + daha fazlasi icin de talep olusur bazi maclarda en azindan.

Katilmiyorum, nufus artisini da gozetmek gerekiyor varsa sayet kapasitesi zorlanabilir. Ayrica, boyle bir imkan var. Son olarak, duzenli bir basari yakalanir ve birkac yildiz transferi daha yapilirsa o stad her mac dolar + daha fazlasi icin de talep olusur bazi maclarda en azindan.
Stadın sadece koltuk bakımlarını yaparak 60.000 normal + 10.000 ayakta izlenmeyle 70.000 kişi bir maç doldursak oluşabilecek atmosfer inanılmaz olur zaten ligimizde açık ara en çok gürültülü stada sahibiz maçlar kazandırıyor ne vodafone park ne de kadıköy bizimle yarışamaz özellikle son dönemde taraftarımızda sebiye atladı. Eğer stad dışarı doğru genişleyecek olsa bende karşı çıkardım ama Emirates stadındaki gibi koltuk dizilimi yaparak daha basık daha maç kazandıran bir atmosfer yaratabiliriz.

Kombine sistemi yüzünden her maç dolmasının imkanı yok. 60 bin olsa kapasite 55 bin kombine olur kesin. Bu 55 binin de 7-8 bini kesinlikle maça gelmez. Bu yazılı olmayan bir kuraldır yani yapacak bir şey yok. He şimdikine göre daha fazla kişi gelir yine de ama full dolu olması için kombine sistemini iptal etmek lazım. Öyle olunca eğer takım iyiyse tüm maçlar full çeker, takım kötüyse yine aşağı yukarı aynı sayıda taraftar gelir. He sezon başında büyük bir gelirden oluruz belki fakat sezon sonunda net olarak çok daha fazla kazanırız ve de statlar daha çok dolar. Ben bilet almak istediğim zaman bilet bulamıyorum. Karaborsaya düşüyor (he yine düşecek o Allah'ın emri ama çok daha az olur karaborsa) ve benim alacağım biletin kombineli sahibi maça gelmiyor. O adam sezonda 6 maça gelecek diye 17 maç dolu olacak koltuk boş oluyor. Bilmiyorum ya dediğim gibi iki uçu çamurlu değnek biraz bu iş. 4-5 maç gelmeyenlerin kombineleri iptal olsun gibi bir sistem getirilebilir belki.

Hocam saydığın tüm detayların kendi içinde güvenlik prosedürleri ve belirli standartları var kafalarına göre değişiklik yapamazlar.

Hocam saydığın tüm detayların kendi içinde güvenlik prosedürleri ve belirli standartları var kafalarına göre değişiklik yapamazlar.
Stadyum ilk yapıldığında UEFA'nın istediği standartların fazlası kullanıldı yangın ve tahliye gibi prosedürleri var merdiven boşluklarının genişliği buna bağlı olarak arttırıldı fakat bunlar zamanında en yüksek seviyeye göre yapıldı istenirse tekrardan proje revize edilip spor bakanlığından onaylanıp gerekli izinler alınabilir.

Onurun paylaştığı resimdeki görüntü mükemmel bi taraf sarı bi taraf kırmızı.Tek kırmızı bu kadar güzel durmuyodu bizide andırmıyodu doğrusu tek renk değiliz çünkü

Ordaki gs yazısı da ikili ayrıldığı için sondaki y harfi tek başına kötü duruyo.Aslında orda galatasaray yazısını tek tek ayırıp yanına birer sıra merdiven boşluğu koymak lazım hem yanlış ayrım olmaz hem görüntü bütünlüğü sağlanır

Taraftar bu kadar düşünürken yönetimin umrunda değil tabi koltukları bile boyamadı adamlar

Bizim stadı hangi estetik zevkten yoksu kişi yaptı acaba, şu stadlara bak. Bari dış cepheyi şu şekil kaplayın reklam afiş falan koyalım

Geri
Üst Alt