Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Şu locaların ön kısmında (stadin üst ve alt tribün arasında) CL pankartlarının döndüğü yerde animasyon yapılabilecek Led paneller dönse keşke.

Biraz NBA basket kort havası ama hoş olurdu

Bu benim düzenlediğim
l9qfh4g.jpg

Bu normal hali
F4s6OP8W4AAIdlt

Koltuk düzeni açısından demiştim yoksa renk vs önemli değil diziliş açısından benim yaptığım gibi olmalı merdiven boşlukları çok kötü gösteriyor :asd:
oha şu an farkettim ve utandım yav kusra bakma :D şık olurdu evet - hala en azından saha kenaraı üst kat tribününü kısmının led panel ve animasyonlu işlerle süslenmesi gerektiğini düşünüyorum. İlk 11 falan çıkarken tatlı görüntüler olur havaya sokar eder.

oha şu an farkettim ve utandım yav kusra bakma :D şık olurdu evet - hala en azından saha kenaraı üst kat tribününü kısmının led panel ve animasyonlu işlerle süslenmesi gerektiğini düşünüyorum. İlk 11 falan çıkarken tatlı görüntüler olur havaya sokar eder.
Seni mi kıracam kontrastı da düşürdüm. Bu düzende yaparsak kapasite 62.500+ kadar çıkıyor. :asd:
fr8yetm.jpg

Koltukları boyama isi yine olmamış gibi renk farkliliklari var önceki boyama ile son boyama ile alakalı sanırım.

Müthiş duruyor. Koltuklar şöyle düzenlense 1k falan artar kapasite
Merdiven boşluklarını düzenleyip bunun yanında da koltuk arası boşluk ve koltuk boyutlarını sadece bir kademe alta düşürürsek kapasite 10k artıyor. 62.500 oluyor deplasman tribünü %5 düşersek 3.125 kişi 59.375 civarı net kapasite kalır.

Koltukları boyama isi yine olmamış gibi renk farkliliklari var önceki boyama ile son boyama ile alakalı sanırım.
Üst katlarda demir olduğu için öyle gözüküyor. Her bölge de aynı ışığı almıyor o sebeple parlaklıktan da fark eder.

Bu zeminin hali ne abi. İnanamıyorum ya. Geçen sezon halı gibiydi. Bu sezon zemin başımıza bela olursa sezonu çöpe atarız acilen düzeltilmeli bu durum.

Geri
Üst Alt