- 10 Mart 2013
- 121.622
- 158.416
- 5.068
Kale arkasından bir şeyler attıkları için muhtemelen
şutlar taraftarın kafasına gelmesin diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kale arkasından bir şeyler attıkları için muhtemelen
LaLiga veya EPL'dekilerin kafasi betondan mi?şutlar taraftarın kafasına gelmesin diye

LaLiga veya EPL'dekilerin kafasi betondan mi?
aptalca bir sebep gercekten ayrica bizim kale arkalari da yuksek, diger statlar gibi zemine sifir bile degil.
Almanya'da cogu statta var(di) diye hatirliyorum o dogru ama diger ulkelerin cogunda yok. TFF mecbur kilmiyorsa komple kaldirilmasi lazim, cirkin goruntu veriyor ayrica millet de salak gene telefonuna bakacagina maci izlerse birsey olmaz. Daha kimsenin kafasina top geldiginden öldugunu de gormedim.her statta yok ama aillanz arena'da buldum 1 tane
![]()
Evet , ayrica o koltuklarin zemine cok daha yakin inmesi lazim.Asıl değiştirilmesi gereken kale arkasındaki çağ dışı demir parmaklıklar onlar kalksa daha hoş görüntü olacak en azından insanlar ön sıradan bile tezahürat yapabilir.
Is not possible.Veleybol filan salon hayallerinden önce stadın dışına boya badana yapın.
İşi yarıda bırakıp kaçmış müteahhit binaları gibi duruyor.
hayatında 1 kere bile stada gitmemişsin akıl veriyonAsıl değiştirilmesi gereken kale arkasındaki çağ dışı demir parmaklıklar onlar kalksa daha hoş görüntü olacak en azından insanlar ön sıradan bile tezahürat yapabilir.
bu hayatta her şeye çözüm bulunurIs not possible.
[Onceki sayfalarda bu konu hakkinda neden olamayacagi yazilip cizildi]
girmeye cesaret edemediğin
karaborsa bilet sorunu sebebiyle bilet bulamadığın demen daha doğru olurdugirmeye cesaret edemediğin
bırak bu işleri geçen maç bile son ana kadar biletler vardırkaraborsa bilet sorunu sebebiyle bilet bulamadığın demen daha doğru olurdu
bulabilirsen bana da albırak bu işleri geçen maç bile son ana kadar biletler vardır
almak isteyen alır
tamam dostumbulabilirsen bana da al