Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

LaLiga veya EPL'dekilerin kafasi betondan mi? :asd:

aptalca bir sebep gercekten ayrica bizim kale arkalari da yuksek, diger statlar gibi zemine sifir bile degil.

her statta yok ama aillanz arena'da buldum 1 tane

allianzmunich5.jpg

Asıl değiştirilmesi gereken kale arkasındaki çağ dışı demir parmaklıklar onlar kalksa daha hoş görüntü olacak en azından insanlar ön sıradan bile tezahürat yapabilir.

mert hakan gibi maymunlara prim verdirmeyecek her sistem kabulüm. ondan bile düşük zekalı, galatasaray'a zarar veren primatlar için propaganda usulü bi dikenli tel de uygun olabilir.

her statta yok ama aillanz arena'da buldum 1 tane

allianzmunich5.jpg
Almanya'da cogu statta var(di) diye hatirliyorum o dogru ama diger ulkelerin cogunda yok. TFF mecbur kilmiyorsa komple kaldirilmasi lazim, cirkin goruntu veriyor ayrica millet de salak gene telefonuna bakacagina maci izlerse birsey olmaz. Daha kimsenin kafasina top geldiginden öldugunu de gormedim.

Asıl değiştirilmesi gereken kale arkasındaki çağ dışı demir parmaklıklar onlar kalksa daha hoş görüntü olacak en azından insanlar ön sıradan bile tezahürat yapabilir.
Evet , ayrica o koltuklarin zemine cok daha yakin inmesi lazim.

Veleybol filan salon hayallerinden önce stadın dışına boya badana yapın.

İşi yarıda bırakıp kaçmış müteahhit binaları gibi duruyor.

Şaka maka kapasite büyütmenin yolları aranmalı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Şu yandaki minareyi kulübe kazandırıp oradan ofis satacaktık şunu düşünemediler yav. Ahh ednan

Geri
Üst Alt