Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.487
- 9.160
- 1.813
Stadın yapılışını takip ettiğimiz günleri hatırladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamStadın zeminini indirip 3000 kişilik lüks koltuk koyacaksın ve özelliği "sadece Avrupa'dan gelen Türkler " için olacak diye gururlarını okşayacaksın. Sonra sezonluk kombineyi 100 bin Euro'ya satacaksın.
Isterük.lego seven var ise şunun legosunu yaptıracağım gsstore bu işleri beceremez çünkü
![]()
Çatı yapıp üzerine basket stadı yapacağızBu stadın çevresinde boş yer kalmamış her yer dolmuş bu basket sahası nereye yapılacak
Helal olsun güzel projeÇatı yapıp üzerine basket stadı yapacağız
Bilet satın alma ekranında çıkar üstad başka yolu varsa bilmiyorumBu stadyumun oturma düzenini koltuk numaralarıyla birlikte detaylı şekilde nasıl bulabilirim
çok uğraştırır ya bir sürü blok var.Bilet satın alma ekranında çıkar üstad başka yolu varsa bilmiyorum
Aslında hepsi mümkün mimardan izin alırsan pek çok şeyi yapabilirsin misal haberlerde gördüm ts stadı yenilemeye gidiyormus iç tasarımı degisecekmis katlar arası led paneller vs pek çok şey 1.5 milyon euro ya mal olacak yazıyordu lazyo gazetesindeBu mümkün değil deniyordu stad dışı için hem mimar izni, hem deprem toplanma alanı vb. gibi durumlardan. Gelecek sezon için stad içi ledler değişecek yeni ledler gelecek deniyor, loca ve tribün aralarında bir de skorboard 4 kat büyütülecekmiş. Haluk Yürekli yapmıştı bunun haberini. Dışına dokunabileceklerini sanmıyorum ama umarım yapabilirler ve güzelleştirirler.
sevgili tuna, bu mesajini gormemle beraber - oneri babinda gecmiste kulube maille yazdigim fikir aklima geldi ; < - >Dışına bu las vegasdaki küre gibi bir led yopunluğu yaptırın da efso bir şey çıksın ortaya