Berke Cüce
Parçalı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 3.433
- 2.371
- 998
Ne ayakta seyircisi yahu.önce 52bin kişiyi düzgün tahliye edecek sistem kursunlar. 2 saatte Mecidiyeköye gidebildim metro ile. Kıç kadar 3 kapıdan binlerce adam gitmeye çalışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni gibi cüceeleri mancinikla firlatabilirler aslındaNe ayakta seyircisi yahu.önce 52bin kişiyi düzgün tahliye edecek sistem kursunlar. 2 saatte Mecidiyeköye gidebildim metro ile. Kıç kadar 3 kapıdan binlerce adam gitmeye çalışıyor
Allah aşkına 3 senedir kombine bulamıyorum, şu stadın kapasitesi en az 70-80 bin olmalı, bak en az. Önce bunu halletsinler, yürüyerek bile giderim stada.Ne ayakta seyircisi yahu.önce 52bin kişiyi düzgün tahliye edecek sistem kursunlar. 2 saatte Mecidiyeköye gidebildim metro ile. Kıç kadar 3 kapıdan binlerce adam gitmeye çalışıyor
Bazı fotolar yeni snrm. Rams yazıyor. Bazılarında da Türk Telekom yazıyorEski değil mi bu? Sanmıyorum yeni olsun. Loca ve Vip bölgesi sadece galiba. Hatta resimlere bakılırsa milli maçtan önce olması lazım.
Ağır gelirim sanaSeni gibi cüceeleri mancinikla firlatabilirler aslında
Bunu akıl edecek, geliştirecek yönetici yok.Bu koltuk olayı ciddi fark yapıyor gibi.
Göztepe'nin küçücük stadı 21 bin ise bizimki rahat 63 bini bulur.
Bu yaz onu da yapacaklar galibaAli Sami Yen Rams Park'ta tribün aralarına led reklam panoları çekildi.
Ekli dosyayı görüntüle 288380
Bir üstte Rams Park yazan yerde de olacak değil mi led?