Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Bu stad dan sorumu herif ne ise yariyor? Ayda bir kere maasini almak icin mi geliyor?

Gece gece aklıma geldi. Birkaç gün önce bir Bundesliga takımının (Leipzig olması lazım) stad zemin yenileme videosuna denk geldim Twitter'da. Adamların söktükleri zemin TR'deki en iyi zeminden iyiydi, sıfır şaka ha. Chatgpt'ye sordum zemin yenileme ne kadar tutuyor diye; ısıtma ve drenaj sistemlerinin yenilenmesi dahil 1.2-1.6 milyon arası diyor kabaca bir tahminle. Hadi biz 2 milyon Euro diyelim var mı ötesi? Ya şu rezilliği çekmek yerine her sezon bitiminde yeni çim serdir, paran mı yok? Yazın ortasında çimin haline bak ya. Kış gelince ne hale gelecek Allah bilir. Yok yağmur yağdı, yok hastalık vurdu, yok sıcak vurdu, yok tohumlar çıkmadı... Dünyanın en ağır iklimlerinde olmayan şeyler bizde oluyor, yersen tabii...

Lazio maçı sonrasında RAMS Park'ta çimlere hummalı bir bakım çalışması yapıldı. Çimlere yoğun bir tohum ekimi yapılırken önümüzdeki günlerde de gübre atılacak.

Karagümrük maçında Lazio karşılaşmasına kıyasla zeminin daha iyi olması bekleniyor. (Can Bedel - Eski Açık)

Lig başlıyor cidden galatasaray lisesi , yönetimi hikaye taraftarlar olmasa bu kulup ahirdan farksız olur. Bu kulube yanlislari bizler soyluyoruz.

Lazio maçı sonrasında RAMS Park'ta çimlere hummalı bir bakım çalışması yapıldı. Çimlere yoğun bir tohum ekimi yapılırken önümüzdeki günlerde de gübre atılacak.

Karagümrük maçında Lazio karşılaşmasına kıyasla zeminin daha iyi olması bekleniyor. (Can Bedel - Eski Açık)

Yaz sıcağında gübre ve tohum mu atacaklar :D

Ilk soylendiginde diagonal buyumede olacak sandim bir an. Sag sol uzamis olamsida guzel. Aslinda agirligina gore, r.madridin serit gibi donen varya, onun gibi ama sadece uzun sekilde ek alan yaratilabilir.

Su starfan olaylari bilmemne tutarsa ozellikle
Orayı komple boydan boya kapatan sadece ekranla değil bir kısmı led veya ışıklandırma gibi bir şey olur mu diye düşündüm ben ama herhalde ağırlık izin vermez buna. Öncekinin 2 katı büyüklüğünde olmuş herhalde bu.

Skorboard'ın boyutları eskisi ile aynı galiba. Çözünürlük olarak mı iyileştirildi?

Ilk soylendiginde diagonal buyumede olacak sandim bir an. Sag sol uzamis olamsida guzel. Aslinda agirligina gore, r.madridin serit gibi donen varya, onun gibi ama sadece uzun sekilde ek alan yaratilabilir.

Su starfan olaylari bilmemne tutarsa ozellikle

Eski ile yeni çekilen resimlerin en:boy ölçeği farklı. Sağa ve sola büyümüş gibi duruyor ama çelik akslarına bakarsak aynı boyutta gibi.

Ben mi yanlış görüyorum?

Eski ile yeni çekilen resimlerin en:boy ölçeği farklı. Sağa ve sola büyümüş gibi duruyor ama çelik akslarına bakarsak aynı boyutta gibi.

Ben mi yanlış görüyorum?
Evet aslinda capraz tasiyici makaslara bakinca ayni foto / ayni boyut gibi duruyor. Farkli focus / lens ayari ile cekilmis gibi

Cuma gunu anlariz daha iyi fotolar duser

2 sira ledle baraber epey farklilik hissedecegiz muhtemelen

Zeminde iyileşme var gibi görülüyor ama fotolar çok yanıltıcı olabiliyor maçta görmek lazım. Umarım iyileşme vardır. Ledler de tamamlanmış.

Geri
Üst Alt