Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park | 53.978

Benim daha cok kizdigim kisim. Cim isi icin firma ile calisiliyor- soylenene gore ingilterede is yapan firma falan filan- ve para oduyor kulupler bunlara (tum buyuk kulupler onlarla calisiyorlarmis).

Hesap soran bile yok demektir buna. Birde hergun stattalar nerdeyse

Benim daha cok kizdigim kisim. Cim isi icin firma ile calisiliyor- soylenene gore ingilterede is yapan firma falan filan- ve para oduyor kulupler bunlara (tum buyuk kulupler onlarla calisiyorlarmis).

Hesap soran bile yok demektir buna. Birde hergun stattalar nerdeyse
Erinç bu firmalar zemin bakım paketleri sunuyor onu çıkar bunu çıkar deyip maliyeti düşürebiliyorsun demişti geçen gün yayında. Biz kesin pintilik yaptık. Mesela geçen sezon kerem övet firma önceki sezon bitince zemini komple değiştirmek lazım demiş ama yönetim masraflı bulmuş diyordu, sezon ortası yine zemin problemi oldu geçen sezon

Stadin ışıklandırma sistemi değişti galiba , evvelden bir tık karanlıktı sanki böyle daha iyi olmuş

Çok iyi olmuş. Bu arada Can Bedel'in videosunda öğrendim sipariş edilen skorboardlar daha gelmemiş, değişti diye çıkan resimler sanırım tam olarak doğru değilmiş.

Çok iyi olmuş. Bu arada Can Bedel'in videosunda öğrendim sipariş edilen skorboardlar daha gelmemiş, değişti diye çıkan resimler sanırım tam olarak doğru değilmiş.

Guzel olmus baya, davullar girince cati aydinlatmasindaki Pulse efekti baya iyi hatta. Sahadaki oyuncu isimlerinde isler guzel, ucundan basket kadrolari nba modu olmus. Gidenler icin mac moduna sokma acisindan harikulade.

Ledler yeni daha cok kafa patlatilmamistir , hareketli serit isler gorursek tadindan yenmez.

Mac baslamadan önce ilk 11 de oynayacak olan isimlerin anonsla beraber görüntüleri skorboardlara verilse ayri güzel olur, ayni sekilde tribündeki led'lere tek tek forma numarasi ve isimleri.

Dakika 2:18 deki zemine Daire sekilde isik vurmada aslinda oyunculari tek tek ansons ederkene sirf bir daire yanip oyuncunun Resmini zeminde gösterip oynadi bölge aydinlansa süper olmazmi?

Dakika 2:18 deki zemine Daire sekilde isik vurmada aslinda oyunculari tek tek ansons ederkene sirf bir daire yanip oyuncunun Resmini zeminde gösterip oynadi bölge aydinlansa süper olmazmi?
Güzel fikir, ama bu işin basindaki kişi bir bakmisin Icardi'yi kaleye koymus yalnislikla.

Mac baslamadan önce ilk 11 de oynayacak olan isimlerin anonsla beraber görüntüleri skorboardlara verilse ayri güzel olur, ayni sekilde tribündeki led'lere tek tek forma numarasi ve isimleri.
Dediğini yapmışlardı k.gümrük maçında. Tribün arasında yeni ledlere kadro anons edilirken futbolcu isim ve numaraları yazıyordu

Geri
Üst Alt