Simdinin tabiriyle koy takimlarini gecince mactan sonra iki saat sokalarda tur atilirdi. Ne yollardan gectik.bugunlere gelmek icin. Hala 2000 kupasi icin amma abarttiniz diyecek kadar yuzsuzlesen simarik genclere uyuz oluyorum.
Onlar çok sık şampiyonluk ve başarılar gördüler bizim gibi senelerce beklemediler onun için haklı olarak başarısızlığa tahammülleri çok az.

2002 - Bilet kuyruğu
0dd622d707d8707cb8c8a193f305fc77.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eski Ali Sami Yen stadyumun sıcaklığını yeni stadyumda bulmak mümkün değil yahu. Her fotoğrafını gördüğümde çocukluğun geçtiği mahalle yahut okul civarından geçmişçesine hislere kapılıyorum.

Eski Ali Sami Yen stadyumun sıcaklığını yeni stadyumda bulmak mümkün değil yahu. Her fotoğrafını gördüğümde çocukluğun geçtiği mahalle yahut okul civarından geçmişçesine hislere kapılıyorum.
Anı olarak öyle olabilirde - stadda maça girmek - minnacık kapı + turnikeye 23476297834629873 kişi itiş kakış maça girmek falan onları hiç özlemedim.

anahtar telefon cüzdan diye şekilden şekle giriyordum sürekli

1739348818415.webp

Hatırlayanlar bilir ali sami yendeki eski açık tribünün stadyum yıkılmadan evvel sökülerek florya metin oktay tesislerini monte edilmişti.

1739348839613.webp

bu tribünün manevi hatırası çok büyük floryada olduğu gibi metin oktay tesislerine de taşınması gerektiğini düşünüyorum.. en azından kurulacak alt yapı antreman sahalarının birine sembolik olarak taşınabilir.

saygi ve selamlar.

@Uğur İz @Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki @Alper Altun

Geri
Üst Alt