Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'yi Ne Yaparız?

Böyle konulardan korkuyorum. Zaten çoğu fener maçında garip aksilikler yaşıyoruz. Nazar deydirmeyin allasen.

Travma yasatiriz.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Bursa macındaki skor geciyor aklımdan kac gündür bizim lehimize tuhaf çekilde....Şimdidi bakıyorum 6cı sayfada yszıyormuşum bu konuda. Budamı tesadüf ?:saturn:

Kritik maçlarda daha temkinli oynuyor ve sahadan galip ayrılan takım biz oluyoruz.Kaşla göz arasında nonda nın volkiye kafa ile koyduğu gibi.Bu seferde böyle olacak.

Yeneriz diye tahmin ediyorum ama öyle farklı skor olacağını sanmam. Biz daha çok pozisyona giren taraf oluruz, oyunu aşırı şekilde domine ederiz, Alves fln aşırı baskıdan gelen her topu taça, kornere vurur ama fb yarı buçuk pozisyona bile girmeyi becermeden 1, hadi bilemediniz 2 gol atar. Bizde bir şekilde 7-8 pozisyonun arasından 2-3 pozisyonu atıp 2-1, 3-2 gibi skorlarla galip geliriz. Fazlasını beklemiyorum.

Allah korusun ters şeyler de yaşanabilir. Bunlarda ki doğaüstü balı biliyorsunuz yani, temkinli olmak lazım. Eboue'nin kalçasına, Drogba'nın göğsüne çarpar Muslera ters köşeye yatar, sende bir türlü 4 direk arasına sokamassın topu maç biter. Olabilir yani, geçmişte de çok yaşadık.

Konuşmak için erken. Fenerbahçe 'nin düştüğü hataya düşmeyelim derim.

Hiç belli olmaz.Öyle fark atarız ezeriz falan diye konuşmak gereksiz.Akıllı oyunun arkasından 3 puan gelmesi kâfi.

Yenmicez o gün, büyük ders vericez, fenerin anca leşi çıkar arenadan,

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu basligi gordukten sonra min 2 tane cakip gideceklerine suphe kalmadi, liseli olmaktan vazgectiginiz gun budizme ilk adimi atmissinizdir arkadasjlar

Bencede insallah 2 ; 3 ; 4 sifir olsun...

Ama bir gercek varki...

Biz en iyi durumdayken bile ve Fener su anki durumundan kat kat kötü haldeyken bile biz onlar ya zor yendik yada yenildik.

Onun icin yenelim yeter. Fazla ucmiyalim...

Geri
Üst Alt