Ali Sami Yen'de Fenerbahçe'yi Ne Yaparız?

Allah ne verdiyse bam bam bam :D

Haftaya oynasak yeriz ezeriz derdim net !

Ancak maça çok var. Sakatlık-form-psikoloji bir sürü değişken var.

Bu sefer bal mal, hakem makem kurtarmayacak bunlari. Ecele care olmaz. Cikamayacaksiniz SAHAMIZDAN.

Mancini'nin Galatasaray'ı çok büyük bir aksilik olmazsa, şanssızlık olmazsa Arena'da puan kaybetmez, hele bu fenerbahçe maçı ise hiç kaybetmez.Bu maç bizim Şampiyonluk maçımız olacak.

Defansı sağlam tutup,

Kanatlardan destekli bastırıp,

Defans önünde ceyhun melo ve selçukla iyi bir kombinasyon oluşturup,ileridede akılcı ataklar yapar isek eğer;

Sonucun adını siz koyun:)))

Bu form sürerse ki inşallah sürer;Fener'de cok muazzam top oynamaya başlamazsa,pert ederiz.

Bu hale getiririz sanırım...

BgDG6-GCUAAK0Ei.png

Bence dümdüz ederiz kesinlikle böyle giderse, tempoyu korursak hiç şansları yok zaten dizleri titrer bol stresli bir maç olur fener için

Arkadaşlar iç sahada inanılmaz iyi oynuyoruz. Bu havayı arkamıza alıp devam edeceğimizden kuşkum yok.

Sizce Alisamiyen'de şikecileri ne yaparız ?

Ben 3-0 net skor diyorum. Sivas kasşısında bile pozisyona giremeyen gol yollarında kısır bir takım oldu şikeciler. Devre arası tansfer yapmamaları ise tam bir enayilik. Yedekte oyuncuları kalmadı.

Bugune kadar hic bi derbi hakkinda fark atariz yazmamistim

Mancini faktoru ile gercekten 3+ bir skor bekliyorum en az 3-0 4-1 5-2 gibi 4-0 5-1 gibi..

ilk 10 dakka icinde gol atarsak dusunemiyorum bile o atmosferi

hele bir önümüzdeki maclari atlatalim da hayirlisiyla

bizde fantaziler bitmez :)

Bu maçı düşünmenin bir alemi yok. O maça kadar tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Açıkcası sahamızda 1-0 olsun bizim olsun. Gönül ister tabii ki farklı kazanalım, Fener'i eze eze yenelim ama önemli olan tüm maçları bir şekilde kazanmak şu aşamada. Zaten kazanırsak kafa kafaya gireriz puanda en kötü Fener maçına.

French Kiss.. Köklerimizde var.

Geri
Üst Alt