Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | 1.Yarı | TRT

10 yaşındaki yeğenim daha sağlam oynar gökhan zan'dan ne bel varmış arkadaş sendede ya

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | 1.Yarı | TRT

Birazdan ıslıklar başlar rezalete bak sen sonra kapanış maçında

Sen sabır ver ALLAHIM

Culio giriyor.

Bu Hagi de garip adam yahu. Kazım ve Culio'yu neden oynatmaz ki..

Culio giriyor

Kazımda sanırım

zan klasigi:)

yine mi gol yedik bu nasıl iş...

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-0 B.Şekerspor | 11 Ocak | 1.Yarı | TRT

ALI SEMI YEN de son derbi dedik kazanamadik :(

ALI SEMI YEN de son lig maci dedik yine kazanamadik :( ARTIK ALI SEMI YEN in kemikleri sizliyor gozleri yasli :(

alllahim son kupa macinda utandirma bizi AMIN !!!

Hagi TD falan değil,100 kere söyledim.

Lay lay lay lay lay lay laaaaay,saldır Galaaaaatasaraay -.-

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

Su an Levent Ozlcelik durumu cok iyi anlatiyor

arkadas bizim kadroda topcu sporcu felan yok da simdi sovecem beni yine banlatacaksiniz

amma bunlar o formanin hakkini verip kosmuyorlarda savasmiyorlarda

kalitesiznin sozum yok hic olmasa o formanin hakkini verin arkadas

benim 92 tl verip aldigim formayi

ustune para vererk giyiniyorlar

hele bazisi yirtiyor o formayi

amma ben kufur edince bana ban

Mac kayb edilede bilir aslinda sorun yokda

amma Bu geceye layik oyun oynamiyorlar ben sahsen Galatasaray formasini geyinin bu futbolcu denilen topluluktan o hissi o duyguyu alamiyorum

Alaniniz varmi?

Hakan Balta ve Servet'in çok iyi oynaığı bir maçta bile eleştirilmesini nasıl açıklayabiliyoruz? Insua diye öldüğünüz adam, henüz bir tane düzgün pas atamadı.

Balta top ile bulustumu?

Şu takımda Arda Pino ve Ayhan dışında yetenekli tek bir adam yok . Ayhan fizik gücünü yitirene kadar son yıllardaki en iyi oyuncularımızdandı bence.

Gökhan Zan'ın omzu kopsun tamammı zaten sıfır katkı ulan pinokyo gibisin tahtadan eklemler, kolundan tutun atın şunu darülacezeye de kurtulalım.

Gökhan zan yollayın gitsin verin bonservisini aydınıda ayhanıda aykutuda yanında götürsün

Geri
Üst Alt