Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

beyler tunnelde son bir isik gordum , galiba bisiklet lambasi

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

Barış ve Ayhan gittiği zaman bu takımdan çocuk sevindiricem yemin ediyorum burda.

abdul+kader+keita

Disiplinsiz,karaktersiz tü tü tü :(

Şu maç Ali Semi Yen'de son maç olmasa bu kadar sinirlenmezdim. Bu maçı ne olursa olsun kazanmamız lazım.

Barış ve Aykut'u çıkarıp Kazım ve Emre Çolak'ı almak işe yarayabilir belki. Kalecisiz 3-2-6 oynarız.

Adnan Polat çıkıp bi de demiyo mu rijkaard'a 65 maç sabrettim.Biz sana kaç maç sabredelim.

İkinci yarı Aydın'ın çıkıp , Kazım'ın girmesi lazım.

adnan_polat_istifa_etmem.jpg

kime kızıcaksınki Topu bomba sanan Servete mi ?

Kendini Futbolcu sanan Barışa mı ?

Her topu Ezen Aydınamı ?

Süperlig de hiç birtakımda oynamayacak olupta bizde oynayan serkana mı ?

Herkesin nefret ettiği ayhanamı ?

Kendini küçük kulüpte sanan forvetsiz 3 ön libero ile sahaya çıkan Hagi ye mi ? ki ön libero demeye elli bin şahit lazım ?

Taraftarı görmeyen duymayan adnanlara mı kime kime ?

Taraftar neyi bekliyo ki ıslıklamak yuhlamak için neyi ? ?? ? ? ? ?

ali samiyene hurmet gostermek icin hazirlanmis konusmayi

Bir kere şu ıslıklama işinden artık sıkıldım. Taraftarlar maç esnasında bıraksınlar artık bu işleri.

Maça dönecek olursak, Aydın çıkmalı. Topla hızlı ama çok savruk. Ne yaptığını bilmiyor.

Barış çıkmalı. Kazma dediğimiz futbolcular arasında yer alıyor. Çok hata yaptı.

Hakan Balta'yı orta sahada oynadığı zaman adını duymadım.

İnsua, gole sebebiyet verse bile Hakan Balta'dan çok daha iyidir. Bence golde yaptığı hata dışında hucüma iyi destek verdi.

mustafa_sarp_4346.jpg

orta saha dediğin döşü kıllı felan olur

Kaleci almasinlarda goreyim simdi

Ancak Kazım çevirir bu maçı.

Beyler bu takimda yeri olmayan futbolcular : Aykut,Insua,Servet,Gokhan,Hakan,Serkan,Ayhan,Baris,Aydin resmen ilk 11 oynuyor ya. Saka mi bu? Arda ya lafim yok ama Pino da pek ic acici bir oyuncu degil... kaleye 100 sut atsam biri girer bendede. Resmen rezillik ! Bu takima 1 , 2 transfer de yapsak birsey olmaz bunlardan ! Seneye artik insallah.. Bu sene artik tovbe mac izlemem Galatasarayin.. Beypazari Sekerspor a karsi bile bir icraat yok ya. Resmen pozisyonumuz yok ! Biz ki Real madrid,Barcelonaya kafa tutmus Galatasaray Beypazari Sekerspor a karsi pozisyonumuz yok! Beyler bosuna transfer nobeti de tutmayin, Bize iyi bir oyuncu degil yeni bir takim lazim!

Tam diyordum ; "G.Zan kendini aştı kaç maçtır oynuyor" diye

Büyük Baskan Adnan Polat. Niye islikladilar seni ya :( Aklim almiyor. Efsane Baskanim benim :( Niye islikladiniz niye? :(

Bir avuc kendini bilmez, cahil, capulcu, Galatasaray kültürü ve ahlakindan yoksun taraftarlar olduklari icin islikladilar. O yüzden kendi takimlarinin efsaneleri gösteri maci yaparken ezeli rakiplerine ana avrat küfrettiler. Bir Galatasaray baskani Sami Yen'e veda konusmasi yapmak icin kürsüye cikiyor, Galatasarayliligi kavramis herkes ne kadar bu adami sevmese de, öfke duysa da susup dinlerdi. En azindan adamin sifatina saygisindan susardi. Sportif basariyla, transferle alakasi yok cünkü Galatasaray degerlerinin, Galatasaray degerlerini birak insani degerlerin, Türk kültürünün, saygi duymayi bilmeyen, örf ve adetlerinden bi haber bir nesil yetisiyor. Iyi ki onlardan biri degilim.

Geri
Üst Alt