Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Neyse beyler artık üzülmeyeyelim,yeni mabedimiz de yeni cehennemi yaşatmaya hazır mısınız?

Nerde kalmıştık?

20ausy0.jpg

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

gstv de güzel muhabbet var :)

Ali Sami Yen'in son roveşatası : Servet Çetin

bana gs tv kadro vereblirmisiniz rica etsem

arda-pino-emre-kazim gibi ofansif oyuncularimiz var.bize orta saha lazim.ilerdeki oyuncularla top alis verisi olacak ve topu ileriye tasiyacak.mesela sessegnon :)

Belki konu disi olacak, fakat bugun yonetime belki ilk defa sinirlendim. Benden her turlu destegi beklesin ve bilsinki elimden geldigince destekliyorum, fakat beni GSTVden mahrum etmesin. Bugun malesef boyle bir onemli gunde Ali Sami Yen e veda edisimizi takip edemedim. Bu yuzden mail atip sikayet ettim. Sizden ricam toplu sekilde mail atip GSTVimizin sifresiz ve Turksattan yayinlamasini saglamak. Konu disi icin ozur dilerim. Umarim sizde bana katilip bu konuda birseyler yaparsiniz.

İkinci yarı çok iyi oynadık, özellikle Culio takımı çok iyi ateşledi. 1. ve 3. goller Culio'nun eseri. Arda, Pino ve Kazım'da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Orta saha ve forvet transferiyle bu takım daha iyi yerlere gelir.

Ben artık kaleci transferinin gerekliliğinin öncelikli olduğunu düşünüyorum

Belki konu disi olacak, fakat bugun yonetime belki ilk defa sinirlendim. Benden her turlu destegi beklesin ve bilsinki elimden geldigince destekliyorum, fakat beni GSTVden mahrum etmesin. Bugun malesef boyle bir onemli gunde Ali Sami Yen e veda edisimizi takip edemedim. Bu yuzden mail atip sikayet ettim. Sizden ricam toplu sekilde mail atip GSTVimizin sifresiz ve Turksattan yayinlamasini saglamak. Konu disi icin ozur dilerim. Umarim sizde bana katilip bu konuda birseyler yaparsiniz.

bende lig tv oldugu halde izleyemiyorum.

aykut ile ufuk gelene geç diyor :S

7 isim dışında takımın hepsinin değişmesi lazım ama malesef maddi mesele burda yazmaya benzemiyor:(

Beyler bu macta bir kez daha anladik ki kaleci transferi farz.

aykut pis gol yedi ya ''bu akşam konuşulacak tek şey samiyen'' diyo :mad: golde hatam yok ıslıklanmak çok üzdü diyor :mad:

ne maddiyeti arkadasim.okadar sponsorluk anlasmalari,kombineler,localar cartlar curtlar,nerde bu paralar

Bir ara Nihat doğanı gösterdi tv, "şekersporu yenmezsen taciz ederim" bakışı atıyodu etrafa ondan sonra döndü maç.

Geri
Üst Alt