Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

aykut tutuşmuş,biletinin kesileceğini anladı sanırım..

Artık kimin takımdan kesileceğini ,kimin takımdan gönderileceğini anlamadık!!

AYKUT-SERVET-GÖKHAN-AYHAN-BARIŞ-SARP-AYDIN-SERDAR Ö. HALA BU TAKIMDA FORMA GİYİYORSA ......

Gelecek transferlerden bahsetmeye hiç gerek yok !!

Öncelikli hedef bu kazmalardan bir an önce kurtulmalıdır .Yerlerine kimin oynadığı gerçekten önemli değil!

Bu akşam şu da anlaşıldı ki GS taraftarı artık haysiyet şeref gibi erdemleri bir kenara bırakıp ,

Kazım Kazım gibi ayağına top yakışan adamı bile alkışlıyorsa taraftarı bu duruma getiren yönetim utansın !!!!

Adnan POLAT ;Sezgin olan adaşını da al ve biran önce git allah aşkına !!

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Kazım : Golden sonra armayı öpmem ne kadar Galatasaray'lı oldugumu gösteriyor.. Afferim oglum :D

Kazım : Verdiğim mesaj kalbimin yüzdeyüz Galatasaray'da olduğu mesajıydı. Daha önce hiçbir golüm sonrası armayı öpmedim umarım mesajım anlaşılmıştır. Kendimi takıma vereceğim ve elimden geleni yapacağım."

Kazım : daha önce giydiğim hiçbir formanın armasını öpmedim,GALATASARAY armasını öpmem yüreğimin tamamının burda olduğunun göstergesidir...

kazım işi biliyor afferim olum :)

top arka direğe düşüyo nasıl tutacak o topu bu adamın kolları 5 metremi

hayır onu karşılayan bir adam varsa bir kaleci kaleyi terketmez. o kadar önde durmaz. kalecinin önde duracagı 2 neden vardır. biri defans çizgi hattı çok ilerdedir rakip takımın araya atacagı pası defans oyuncusundan gececegi düşünerek (hele bu servetse) o topu kesmek için. 2.si kalecyle karsı karsıya kalan forvetin acısını kapatmak için.. bunun dışında kale terk edilmz. ben kalecilik yaptm ordan bliyorm :D

Bu maçın özetini nerden bulabilirim renkdaşlar?

aykut sanki ilk defa bir maçta hata yapmış gibi konuşuyor hangi maçta kendini gösterdin emirhan sizden iyi kaleci

afferim la kazim

Kazım vermiş gazı anlaşılan.

aykutcum sen 6 tane defans adamiyla oynadiginiz bükres macinida katletmistin

hayır onu karşılayan bir adam varsa bir kaleci kaleyi terketmez. o kadar önde durmaz. kalecinin önde duracagı 2 neden vardır. biri defans çizgi hattı çok ilerdedir rakip takımın araya atacagı pası defans oyuncusundan gececegi düşünerek (hele bu servetse) o topu kesmek için. 2.si kalecyle karsı karsıya kalan forvetin acısını kapatmak için.. bunun dışında kale terk edilmz. ben kalecilik yaptm ordan bliyorm :D

peki siz öyle diyosanız öyle olsun :D

Bide T.T Arena'da ilk golü Kazım atıyormuş...:)

yarın transfer nöbetine devam :)

aykutun açıklamalarından biri büyük bir talihsizlik .. ben 10 sene sonra puan alabildgimiz kadıköye gol yemeyen bir kaleciyim :(:( fena batırdı .. kendinde gördüğü başarıya bak

gerçekten bunu dedimi. asasşldfk asplşds

aykut sanki ilk defa bir maçta hata yapmış gibi konuşuyor hangi maçta kendini gösterdin emirhan sizden iyi kaleci

Hocalarım da benim hatam olmadığını söyledi diyor, Nezihi'nin de artık bırakması gerektiğini buradan anlıyoruz.

arda'nin en cok gs'yi sizin bizim gibi desteklemesini seviyorum

Geri
Üst Alt