Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

çok az, oldu-olmadı arası.abartılacak kadar değildi bence.

Müzikle bastirdilar o yüzden pek duyulmadi, ama ciddi bicimde islikladilar adami. Selahattin Beyazit konusurken cit cikmiyordu stad'ta. Yazik, böyle bir günde bile insanlar sportif basariyi degerlerinden, tarihlerinden daha cok önemsiyor demek ki. Gerci onlarin insanligini bile sorgularim ben. Rahmetli Özhan Canaydin vefat etmemis olsaydi, ve o bugün konusma yapmak icin kürsüye cikmis olsaydi, onu da yuhalarlardi.

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

Abi böyle bir günde kanal olarak devlet kanalı trtyi seçersen sana böyle insanları izletirler...:mad:

boyle bir günde başkanını ıslıklarlar,kaptanını oglunu evladını ıslıklarlar,kendi oyuncularını yuhalarlar..sizi kim yuhalayacak ulan?size kim haddini bildirecek ulan?izlerken bizim tuylerimiz diken diken olurken,aglarken siz orada o koltukta nasıl yapıyorsunuz?allahsızlar!...

veda logosu cok guzel

Adnan Polat hakediyor bunlari. Hic acimiyorum. Bu kadar rezillikten sonra akillanmadi. Ve hala cok rahat davraniyor. Sansi var ki cok isliklanmadi. Ama haketti.

Aynen zerre üzülmedim.Kangren olduysak keseceksin kolu.Geç kalındı.

Bizim bu zihniyet açılış maçındada bakanı yuhalar,Küfür eder..Oraya gelen davetliler önünde rezil eder..

Adnan Polatın bunca sene çalışıp çırpındıklarına, onca yaptıklarına karşılık bu tepkiyi verenleri, forumda da hakkında ileri geri konuşan nankör zihniyeti şiddetle kınıyorum. Adam :gs: için öl desen ölür lan daha ne yapsın, hanginiz O'nun kadar Galatasaraylısınız. Menfaat için mi orada o adam :mad: :mad:

NE maçlar yaşandı,

dünya cehennemi burda tanıdı,

elveda samiyen,

birgün geri geleceğiz yeniden,

Adnan Polat hakediyor bunlari. Hic acimiyorum. Bu kadar rezillikten sonra akillanmadi. Ve hala cok rahat davraniyor. Sansi var ki cok isliklanmadi. Ama haketti.

Braderim en kötüsünü hakedıyo ama bugun asla bugun olmamalıydı.Bi veda konusmasını yapmalıydı

Belki de bu olaydan dolayı utanırlar ve biraz olsun doğru iş yapmaya başlar Polat bey.Kendisinin yerinde olmak istemzdim.

Merih bravo sanada ,takdir ettim.Islıkladılar ya sen ve senin gibiler şimdi Messiyi alır senin için rahat ol

galatasaraylı gözüken fenerli onlar . stad açılışında daha beterini yapar bu embesiller. neymiş ultraslan .

yemişim ultraslanı ya. ben hiç bir gruba dahil değilim. onların galatasaraylılıgını diker diker cogaltırım. baskanın basarılı olmasını en cok bu densizleri gt etsin diye istiyorum.

Adnan Polat'ı en çok eleştirenlerden biriyim ama bu son ıslık olayı olmamalıydı. Taraftaramız maalesef nerde nasıl tepki göstereciğini bilmiyor.

Beyler TRT 3 neden böyle saçmalık yaptı anlamadım , böyle olacağını bilseydim kahveye falan giderdim.

Abi böyle bir günde kanal olarak devlet kanalı trtyi seçersen sana böyle insanları izletirler...:mad:

kardeş gstvden izliyorum bn sende yokmu sabredin biraz kardeşim...girerler yayına ama kaçırmamanızı çok isterim

Yapmayin beyler biz GALATASARAYLIYIZ NE OLURSA OLSUN SAYGI SEVGI USÜL BILENLERIZ, yeri orasi degildi onun. HIc yakismadi, taraftar profilimiz cok kötü yerlere gidiyor.

Adnan Polatın bunca sene çalışıp çırpındıklarına, onca yaptıklarına karşılık bu tepkiyi verenleri, forumda da hakkında ileri geri konuşan nankör zihniyeti şiddetle kınıyorum. Adam :gs: için öl desen ölür lan daha ne yapsın, hanginiz O'nun kadar Galatasaraylısınız. Menfaat için mi orada o adam :mad: :mad:

Tamam reis haklısın, en böyük Adnan başkan. 1 1 1.

Geri
Üst Alt