Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

ne anılar canlandı o gece dandik bi kavgaya karışmıştım karakolluk olmuştum serbest bırakıldım kahveye koştum durum 2-0 dı neyse peşinden gelen goller 3-2 oldu kahvede fenerli bi gurup var onlarda sevindiler sonuçta milli mücadele Galatasaraylılardan bi tanesi köpekler sevinmesin dedi birden kültablaları masalar havalarda gene karakolluk olduk acayip bi geceydi

Zamanla tatlı anı oluyo hepsi senin için ayrı bi unutulmaz yanı olmus :D Bukadar zor olucağını sanmıordum ayrılığın bee ne günlermiş işallah daha anlamlılarını daha destansılarını yaşarız...

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

HakanŞükür-Hasanşaş-Modragon işte böyle hırslı futbolcularımız yok bu takımda

3 isimle sınırlandırmak olmaz o seneki tüm oyuncularımız öyleydi Song, Tomas, Cihan, Orhan, Sabri ...

Dedim ASY'de SON maçimiz. Dedi:"olsun, yeni stadiniz daha güzel".

Ah ulan aaaaaaaaaaaaaahhhh!! Geldi çildirma!

Neymis, Osman'lar, Mete'ler, Carolinlerlerler ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

O meşhur 16 dakikayı gösterdiler yine dondum kaldım.

O görüntüleri asla izleyemıyorum ya gözlerim doluverıyor tuylerım dıken dıken oluyor melih gümüşbıçaığın cihaaan cihaaan dediği an bi garip oluyorum başka bi booyuta geçiyorum adeta arjantinli dua eden dayı kaptanlarımız yönetim teknık heyet offfffffff yazarken bıle cok fena oluyorum ya

Zamanla tatlı anı oluyo hepsi senin için ayrı bi unutulmaz yanı olmus :D Bukadar zor olucağını sanmıordum ayrılığın bee ne günlermiş işallah daha anlamlılarını daha destansılarını yaşarız...

o kadar garip ki kızım ufaktı steu bükreş maçına gitmiştik 2-2 biten yenemedik diye kızıma mahçup olmuştum daha 2 yaşında var yok insan aklını mantıgını kenara koyabiliyor :)

dedim asy'de son maçimiz. Dedi:"olsun, yeni stadiniz daha güzel".

Ah ulan aaaaaaaaaaaaaahhhh!! Geldi çildirma!

Neymis, osman'lar, mete'ler, carolinlerlerler ...

:d :d

Bir hasan Şaş bidahada gelmez :D

Bu gece son gece ALI SAMI YEN DE el elle son geceeee

GALATASARAY: Aykut Erçetin, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Gökhan Zan, Inusa, Barış Özbek, Hakan Balta, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Arda Turan, Pino

Kadroya bak kadroya,Allahım sana geliyorum.Bold ladığım ortasaha ya bak,yemin ediyorum maç izleme zevkim kaçtı.

fft11_mf1308676.Jpeg

fft11_mf1308677.Jpeg

o kadar garip ki kızım ufaktı steu bükreş maçına gitmiştik 2-2 biten yenemedik diye kızıma mahçup olmuştum daha 2 yaşında var yok insan aklını mantıgını kenara koyabiliyor :)

Gerçek aşk başka bişey be :) Amaçsızca çıkarsızca bi sevda bu :)

O görüntüleri asla izleyemıyorum ya gözlerim doluverıyor tuylerım dıken dıken oluyor melih gümüşbıçaığın cihaaan cihaaan dediği an bi garip oluyorum başka bi booyuta geçiyorum adeta arjantinli dua eden dayı kaptanlarımız yönetim teknık heyet offfffffff yazarken bıle cok fena oluyorum ya

Aynen kesinlikle. Kelimelerle ifade edilemez bir duygu.

bide bu akşam yeniliyomuşuz :D aman allahım

Yurt disinda kaldigim icin bi turlu gidemedim bu dunyanin en guzel Cehenemine :( :(.. Insallah nasip olursa Aslantepemize gitcem :D

Çok üzgün hissediyorum kendimi. Anılar gözümde canlanıyor. İnşallah yeni stadımızda daha güzel anılarımız olur.

GALATASARAY: Aykut Erçetin, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Gökhan Zan, Inusa, Barış Özbek, Hakan Balta, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Arda Turan, Pino

Kadroya bak kadroya,Allahım sana geliyorum.Bold ladığım ortasaha ya bak,yemin ediyorum maç izleme zevkim kaçtı.

Ömer Üründül:Korkunç birşey..

Maçtaydım volkmenle radyo dinleyen bir renktaşımıza fırça çekmiştim.Nasıl daha bitmedi oradaki maç diye...Arkadaşın tepkisi çok komikti: Ne bileyim abi hakem bitirmiyor deyip volkmeni yere fırlatmıştı:)

fft11_mf1308679.Jpeg

Geri
Üst Alt