Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

iste taraftar bu!!!!

seni sevmeyen ölsün!!

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

Yandık insanımızın mazlumun yanında olma psikolojisi. Adnan Polat destekçisi olur bugünden sonra herkes :D

Gercekten böyle düsünüyorsan üzülürüm. Böyle bir günde, su an bile Fenerbahceye, Besiktas'a küfreden. Sami Yen'e veda konusmasi yapmak isteyen Galatasaray baskanini, herseyden önce bir Galatasarayliyi yuhalayan insanlarin dogru birsey yaptigina inaniyorsun demek ki. Adami alkislasinlar demiyoruz, ama en azindan adam gibi oturup konusmasini dinlesinler, Sami Yen'in hatirina bunu bile yapamayanlarin Galatasarayliligini da, kisiligini de sorgularim. Hepimiz biliyoruz ki Adnan Polat sezon sonu 2 yildiz getirip, seneye bu zamanlar da ligde iyi konumda olursak tekrar büyük baskan olacak. Yildirim Demirören bile 4 Portekizli 1 Ispanyol sayesinde tapilan adam oldu Besiktas'ta, ve onu bir kac transfer yapti diye kral yapanlar bugün Adnan Polat'i yuhalayanlarla ayni tip insanlar. Hakli hic bir taraflari yok, onlara hak verenlerin de hakli taraflari yok.

Hala tebligat kanunda mi trt ve vekillerimiz ? :D

Golll prekazı reıssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Tamam da renktaş insan gibi medeni bi şekilde tepkini farklı paltformda koyabilirsin bnde bayıolmıyorum ama bu bize yakışmaz

Rahmetli Özhan Canaydın ı da islıklasınlar dimi ben rahmetlinin döneminde rezil olduğum kadar hiç bir zaman rezil olmadım senin mantığın bunu da gerektiriyordur bu lig maçı değil ki veya kupa maçı başladığında ıslıklasınlar ama şu an Ali Sami Yen veda gecesi Adnan Polat ne alaka

Kadrosu olan pm atsın :D :D

hagi bu sene kovulsa basarisiz olsa

TT arena kapanis macinda oynasa eskilerle

ayagina top gelince isliklayacakmisin?

Ne alakasi var? Adnan Polat´in rahatligi yüzünden bu durumdayiz biz. O kadar rezillikten sonra akillanmistir diye düsündüm. Yine bedavaya 2 oyuncu aldi digerlerini son günlere birakti. Lig basliyor. Avrupa´dan bahsediyor beyefendi. Bu zihniyetle gidersin sen Avrupa´ya. Bu umursamazligi yüzünden saygi duymuyorum ben Adnan Polat´a. Gördügüm her yerde tepki vermek istiyorum. O yüzden garip karsilamiyorum. Herkesin düsüncesi kendine. Duygusal olabilirsiniz, bende üzülüyorum, ama Adnan Polat´tan nefret ediyorum.

burası anti ultraslan forumsa ben fazla takılmayacagım burda .. şu konuya adminler bir açıklık getirmeli müsait bir zamanda..

Not: Adnan Polat'ın ıslıklanması ve Fenere anti tezahurat edilmesi bencede böyle bir gecede hoş degil..

Soner sana yazmadım yanlış alıntı yaptım

Deniz Seyman kardesim ua nin basina gec

Rahmetli Özhan Canaydın ı da islıklasınlar dimi ben rahmetlinin döneminde rezil olduğum kadar hiç bir zaman rezil olmadım senin mantığın bunu da gerektiriyordur bu lig maçı değil ki veya kupa maçı başladığında ıslıklasınlar ama şu an Ali Sami Yen veda gecesi Adnan Polat ne alaka

Aynen renkdaş...

bu kenan'in tipi ne lan böyle...insan icine cikacan ayi gibi gelmis böyle bir güne..tam mal ya :D

prekaziye bak adam nefes nefese konuşamıyor fena yorulmuş bizimkilerde hiç hırs yok anlaşılıyor

Babalar bunun hoş olmadığı konusunda ben de hemfikirim.Ama bunu Polat'ın haketmediğini kimse söylemeyez. Kusura bakmasın.Polat şapkasını önüne koyup düşünsün.

Geri
Üst Alt