Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

Ne alakasi var? Adnan Polat´in rahatligi yüzünden bu durumdayiz biz. O kadar rezillikten sonra akillanmistir diye düsündüm. Yine bedavaya 2 oyuncu aldi digerlerini son günlere birakti. Lig basliyor. Avrupa´dan bahsediyor beyefendi. Bu zihniyetle gidersin sen Avrupa´ya. Bu umursamazligi yüzünden saygi duymuyorum ben Adnan Polat´a. Gördügüm her yerde tepki vermek istiyorum. O yüzden garip karsilamiyorum. Herkesin düsüncesi kendine. Duygusal olabilirsiniz, bende üzülüyorum, ama Adnan Polat´tan nefret ediyorum.

banami anlatiyorsun reis bu gercekleri?

IQ su 50 etmez bu adamlarin kusura bakma

bana anlatmaya da calisma algoritmalarini

Allaha sukur bu adamlar gibi davranmayacak kadar aklim calisiyor

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

Bu sene GALATASARAY diye bagiran taraftari isliklayan taraftar toplumu da UA idi unutmayin !

Sorun Adnan Polatın yuhalanması değil.Bu eylemin yapılma zamanının çok yanlış olması.

Kadro varsa bana da atıverin.

Babalar bunun hoş olmadığı konusunda ben de hemfikirim.Ama bunu Polat'ın haketmediğini kimse söylemeyez. Kusura bakmasın.Polat şapkasını önüne koyup düşünsün.

Adnan Polat'i bugün yuhalayanlari toplasan bir Adnan Polat etmezler. Ne adamlik bakimindan ne Galatasaraylilik bakimindan.

Beyler trt uyduda şifreye geçicekmi acil yazın arkadaşa gitcem yoksa :D

Ne alakasi var? Adnan Polat´in rahatligi yüzünden bu durumdayiz biz. O kadar rezillikten sonra akillanmistir diye düsündüm. Yine bedavaya 2 oyuncu aldi digerlerini son günlere birakti. Lig basliyor. Avrupa´dan bahsediyor beyefendi. Bu zihniyetle gidersin sen Avrupa´ya. Bu umursamazligi yüzünden saygi duymuyorum ben Adnan Polat´a. Gördügüm her yerde tepki vermek istiyorum. O yüzden garip karsilamiyorum. Herkesin düsüncesi kendine. Duygusal olabilirsiniz, bende üzülüyorum, ama Adnan Polat´tan nefret ediyorum.

Sürekli bunlardan bahsediyorsun bu söylediklerin Özhan Canaydın döneminde sürekli oldu eksiksiz oldu o zaman onun ismi anıldığında da o taraftar ıslıklasaydı dimi.Bizim bahsettiğimiz Adnan Polatın yaptığı hatalar değil taraftarın yaptığı rezilliktir yoksa Adnan Polat ı 1 saat sonra maçta doya doya ıslıklasınlar

beyler gstv kadrosu olan pm atsın:D

Bugun Arda'ya çok dikkatli bakıcam maçta.. KAPTAN <3

TBMM bitti..Nihayet..Trt3 yayına girer inşallah:)

adnan polata yapilanlar hic hos degil...ama kendi suclari bunu da söylemek lazim...bir yandan da hak ettiler...taraftar fazlasiyla dolmus artik...fb ye yapilan küfürler de hic yakismiyor bize...

trt spikeri ne dedi ?????? izleyemedim maalesef yayin gitt..

herşey bi yanada trt3 meclis tv izliyorum 1 saat oldu mecliste neler oluyor baya fikir sahibi oldum :)

en azından tbmm de kavga cıksaydıda onu izleseydik :D

Maçın onbiri belli oldumu..

Geri
Üst Alt