Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

Bu maci kaybedersek acayip komedi olur.

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

trt1 maç sırsında şifre girmeyecektir!!!

Bu taraftar bu takımı da ıslıklar benden söylemesi..

sanırım Hakan Balta 2. yarı b2b oynayacak...............yapma be hagi. seviyoruz seni. yapma bize bunu...........

Polat'a veda protestosu!Galatasaray'ın Ali Sami Yen Stadı'nda veda ettiği gecede sarı-kırmızılı taraftarlar başkan Adnan Polat'ı protesto etti.

1211 Ocak 2011 Salı - 20:27

Sporx.com Galatasaray'ın, Ali Sami Yen Stadı'na veda ettiği gecede ilginç bir olay yaşandı. Beypazarı Şekerspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde tarihi stadına veda edecek olan sarı-kırmızılı kulübün efsaneleri Ali Sami Yen'de yeniden buluştu. Bu isimlerin gerçekleştirdiği anlamlı maç sonrasında Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, eski başkanlardan Selahattin Beyazıt ile birlikte kapanış konuşması yapmak adına sahanın ortasına geldi. Polat'ın konuşmasını yaptığı sırada tribünlerde bulunan sarı-kırmızı taraftarlar, başkanlarını ıslıklarla protesto etti.

Haldun babaaaaaa

Bugün ıslıklanan Adnan Polat'ın, keşke bugün olmasaydı desekte bence hak etmiştir.Galatasaray Başkan'ına yakışan duruşu bir türlü gösterememesi Galatasaraylılık ruhunun en büyük parçası olan futbol takımını ruhsuz yüreksiz adamlarla toplaması her söyledi lafı yemesi artık taraftarı çığrından çıkarmıştır artık ona yakışan tekşey arena'y açıp ceketini sırtına geçirip evinin yolunu tutmasıdır...

Haldun reis miydi o?

Kazım ve Culio oynasaydı şu maçta, ne kaybederdik?

Haldun üstünellll

Haldun Üstünel ile Adnan Polat sohbet ediyor.. :)

Haldun Üstünel :)

culio neden oynamıyor lan :S

Ne alakasi var? Adnan Polat´in rahatligi yüzünden bu durumdayiz biz. O kadar rezillikten sonra akillanmistir diye düsündüm. Yine bedavaya 2 oyuncu aldi digerlerini son günlere birakti. Lig basliyor. Avrupa´dan bahsediyor beyefendi. Bu zihniyetle gidersin sen Avrupa´ya. Bu umursamazligi yüzünden saygi duymuyorum ben Adnan Polat´a. Gördügüm her yerde tepki vermek istiyorum. O yüzden garip karsilamiyorum. Herkesin düsüncesi kendine. Duygusal olabilirsiniz, bende üzülüyorum, ama Adnan Polat´tan nefret ediyorum.

Adnan Polat'in isliklanma sebebi bu zaten, sportif basarisizlik, transfer. Ama böyle bir günde bile tek derdi transfer olan insanlarin Galatasarayliliginin gözümde 5 kurus degeri yoktur. Cünkü Galatasaray'in kültürü, tarihi, degerleri ön plandadir böyle günlerde, en azindan öyle olmalidir. Basarilar gelir gecer, asaletin bize yeter. Ne transfere ne de bilete bizim askimiz bu renklere, diyen tipler islikliyor baskani bugün. Efsanelerimizin gösteri macinda onlar Fener'e ana avrat küfür ediyor. Hepsini toplasan bir tane adam etmezler, bir tane Özhan Canaydin, bir tane Adnan Polat etmezler.

Ulan koysana culioyu veya emre çolağı ne hakan baltası saçmalıktan başka hiç birşey değil ya :42:

Geri
Üst Alt