Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

Haldun reyizz

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray - B.Şekerspor | 11 Ocak | 21.30 | TRT 1

Haldun başkanla Başkan konusyorr oda gelmıs oley be :D

Hala Barış-Ayhan:)

Hagi Hakan Baltayı kesin hep önlibero oynatacak artık belli oldu..

Arkadaşlar işten yeni geldim maçın özetini link atarmısınız bana

Adnan Başkan orta sahaya transfer yapmazda biz hakan-barış-ayhanla çıkalım 2.yarıya bu takım rezil rüsva olur ben diyim.

14 senelik bu çile diye tezahürat yapıp, ardından başkanı yuhalamak.İnanılmaz tutarlı bir davranış...!!

Sen evet evet sen ;), gün gelecek demirören misali polat da transfer yapacak ve sen hiç bir şey olmamış gibi Polat Polat diye haykıracaksın, çünkü sen transfer taraftarısın.. Sen sen evet sen ;) olay tecrübeyle sabit, Adnan Polattan "Saat 20:45 muhabbetini çıkardığı zaman da nefret ediyor muydun? Sen evet evet sen ;) Geçen sene başında bu kadroyu Haldun Üstünel kuruyor, orda Adnan Polatın hakkını teslim etmiyorsun da şimdi şanssız bir transfer politikası izlenirken mi suçlu polat diyorsun.. 15 senedir proje aşamsında bekleyen stadı yaptırtan, gecesini gündüzünü bu işe ayıran adamı yuhalayanı mı savunuyorsun.. Bırak Allahın seversen sen Galatasaraylı olamazsın !

''ultrAslan'ı kapatalım'' diyen bi zihniyet , Galatasaraylı olamaz.

ultraslani galatasaraydan büyük mü görüyorsun ?

galatasarayliyim UAli degilim. Ua olmasada bu takim maclar kazanacaktir

biri bana tv izleyebileceğim bi site verebilirmi?

Adnan polatın yeni transferi Haldun reyiz:asd:

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.

Ulan koysana culioyu veya emre çolağı ne hakan baltası saçmalıktan başka hiç birşey değil ya :42:

Belki oyunun ilerleyen bölümlerinde girebilir. Kadro, işi garantiye almak için yapılmış.

Geri
Üst Alt