Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

şu takıma tekel sponsor olsa daha fazla geliri olur :D ozaman gelsin transferler :)

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 0-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Devre Arası

yeni arena reklaminda AYHAN soruyor.. Senin futbolla alakan yok galiba.. SANKI AYHANIN VAR!!!

2.lig kalitesinde bi kadronun başında 8.lig kalitesinde bir td(!) . Misimovic kadro dışı Hakan Balta onun yerine playmaker oynuyor başka yoruma gerek var mı ?

Bize sakın; Beypazarı'na yenilerek 64 senelik stadı kapatmış bir kulüp durumuna düşürmeyin. İnanın bu rezilliği kaldıramam.

taskin abi bu futbolculari napim

caner kamera cekiyor

Yeter Hagi allah aşkına yeter ya. Sen nasıl bir teknik direktörsün ya inanın kadroyu görünce maçın başında tüm hevesim kaçtı. İğrenç abi böyle topçular yok ya. Hagi kör müsün arkadaş 5 yıldızlı oyuncun Barış ne yaptı acaba Allah aşkına bir syöle Aydın'dan başka topçu yok mu oynatacak. Dalgamı geçiyorsun bizle. Rezalet ya rezalet, Hagi rezalet futbolcular rezalet, Adnan Polat rezalet. Yazık ya ne hallere düşürdünüz lan bizi topunuzun defolup gittiği günü bir sörsem.

Şuna bak takıma transfer bile yapmadılar şu herifler daha ikinci lig ikinci katogorideki adamlara karşı pozisyon bulamayan heriflerle süper ligte top oynayacağız ha. Hey yavrum hey siz daha çok beklersiniz bu takımdan galibiyet. Hagi'yi de 5 yıldızlı topçusu Barış kurtarsın orta sahayı maestro gibi yönetiyor ya o açıdan diyorum.

Ya bi de Adnan Polat ofluyo pufluyo ya deli olacam ya..Marifetini hala göremiyor ya pes vallahi..

ya abi allah askina, birseyler yapalim, su Zan-serdar-Servet-Sarp-Baris-Balta-Aydin dan kurtulmak icin birseyler yapalim ya lütfen, bu nereye kadar gidecek ya

ya abi,Misi gitti, lincoln gitti, elano gitti, Keita gitti, Meita gitti gitmeyen kalmadi bu kazmalar haric ya

off deli olacam ya

futbol maci izliyelim dedik

eziyet cekiyoruz ya

futboldan soguttular yemin ederim

sakin ol şampiyon

Artık içim acıyor, kaldıramıyorum bu kadarını...

Beyler şaka demiyorum eğer adam gibi 2-3 transfer yapılmazsa bu takım küme düşebilir. Türkiye süper ligdeki her takım bizden iyi. Adnan başkan da hala acitasyon yapsın orada. Ağlamakla birşey olmuyor başkan böyle odun olmayacak adamlar hala takımda ve sen takıma gerekli takviyeleri hala yapmadın. Yazıklar olsun sanada...

inamoto.jpg

Adnan sezgiciler var furkan kızarlar koyma.Onlari adnan sezgin almadi sadece gitti parasal konulari halleti.Aman diyim yapma.

ben bu kadar "harika" orta yapan bi takım daha görmedim:mad:

frank+rijkaard.jpg

kalsaydın daha iyiydi..

Daha Sarp var bu takımda beyler :o

Ali Sami Bey'in kemikleri titriyor... :(

Sahanın ilk yarıda açık ara en iyisi Ayhan'a söylenenlere inanamıyorum. Şaka gibi.

Söylenilmesi gereken o kadar çok adam varken birde.

1 kaleci 1 ön libero 1 forvet mi düseltecek bu takimi? yerli futbolcular lazim bu takima yerli.

Geri
Üst Alt