Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Gözlerim yaş kalbimde sızı .. unutmadım senii..

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

allahtan maçı aldık ya. düşünsenize yenildiğimiz zaman ali kırcanın o şiiri okudugunu? yeeen dedin yendiik .. millet içnden n.. yendik :D

Başlarım arenasına ya bırakmayın burayı be bırakmayın be .

Bırakalım bence bu tür söylemleri. Mutlu olalım biraz. Bundan sonra bizim büyüklüğümüze yakışır ve şuan özellikleri bakımından dünyada tek olan bir stadda maç yapacağız artık. Taraftar olarakta, takım ve camia olarakta eşekten inip Ferrari'ye binmiş gibi olacağız deyim yerindeyse. Çook mutluyum, çooook ! :)

Ali kırca mafettin bizi ...

trt 1 canlı bağlantıda

show devam ediyomu? gösteriyolarmi daha?

kadro isteyen varmi ? (gstv)

çok fenaım ya darmadağın olduk...Hoşçakal Ali Sami Yen ::::hoşçakal

GS TV kadro ?

Culio ve Kazım yeni geldikleri için isteklerinden iyi performans verdiler. Yanlarında Barış,Ayhan,Aydın gibi hiçbir işe yaramayan tipler oldukça onlara ayak uydurmaları kaçınılmaz.

yemin ederim bundan korkuyorum ben de.

tek caresi var bunun, bu adamlarda kurtulmazsak, Galatasaraya zarar vermeye devam edecekler.

oynasinlar, yedek kalsinlar, farketmez.

bu adamölar bu kulubude oldukca Galatasaraya zarar verecekler.

Ayhani bilmiyorum ama

baris-sarp-aydin-zan-serdar-balta-servet.

Basarilar gelir gecer, asaletin bize yeter, derken bunu kastediyorduk iste. Böyle bir günde baskanimizi, ne kadar hatali oldugunu düsünürsek düsünelim, yuhalamayin derken bunu kastediyordum. Galatasaray bu yüzden Türkiye'nin en büyük kulübü, bu yüzden milyonlarca insan Galatasarayli olmaktan gurur duyuyor. Umarim ki bugün hatirlamisizdir bazi seyleri, bazilarimiz belki hatirlamak icin cok gencti, bazilarimiz unutmustu, tarihi, kültürü, geleneklerimizi, asaletimizi. Galatasaray'i sportif basaridan ve transferlerden ibaret saniyordu belki bazilarimiz. Ama degil iste, hic bir zaman degildi, umarim bundan yillar sonra da öyle olmadigini hatirlariz, hatirlatirlar. Bugün Galatasaray baskanini, baskan olmadan önce o tribünlerdeki binlerce Galatasaray asigindan biri olan Adnan Polat'i, hepimiz gibi onun icin de cok sey ifade eden bir Stad'tan ayrilirken hissettiklerini paylasmak üzere, veda konusmasini yapmak icin o kürsüye ciktiginda yuhalayanlar hatirlamistir umarim bazi seyleri. Umarim utanmislardir, efsanelerimiz gösteri maci yaparken ezeli rakiplerine küfretmekle mesgul olan tribün insanlari. Bugün o gün degildi, Galatasaray da kupa ve transfer degil. Gercekten.

Beyler Ali Sami Yen yıkılacak mı :( ?

yemin ederim bundan korkuyorum ben de.

tek caresi var bunun, bu adamlarda kurtulmazsak, Galatasaraya zarar vermeye devam edecekler.

oynasinlar, yedek kalsinlar, farketmez.

bu adamölar bu kulubude oldukca Galatasaraya zarar verecekler.

Ayhani bilmiyorum ama

baris-sarp-aydin-zan-serdar-balta-servet.

Sarpı görmedinmi Hagiye yalakalık yapıyordu:o

biri bana kadro yollasin beyler.

Hıckıra hıckıra agladım bee tugayla ali kırca öldürdü

Geri
Üst Alt