Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

barış-ayhan-balta-aydının yerine

colio-kazım-cana ve yeni transferle harika takım olacağız..

19 puan fark bişey değil 3 puanlı sistemde:)

Cevap: Ali Sami Yen'de Son Maç | Galatasaray 3-1 B.Şekerspor | 11 Ocak | Maç Sonucu

evet takımda kötü oyuncular var ama aydın ve barış'ın bu futbolcular içinde cok özel bir yeri olduğunu gördük bugün. bu adamlar hastalık gibi, onlar oyundayken gol atma ihtimalimiz yok sanki, tek başlarına takımı dünyanın en kötü takımı gibi gösterebliyorlar. Yeter bu kadar şans, atsınlar artık sokağa

I Love You DraCulio :)

Culio`yu izlerken adeta Iniesta`yi gördüm, ama yanina en az bitane daha akilli/becerikli oyuncu lazim.

evet takımda kötü oyuncular var ama aydın ve barış'ın bu futbolcular içinde cok özel bir yeri olduğunu gördük bugün. bu adamlar hastalık gibi, onlar oyundayken gol atma ihtimalimiz yok sanki, tek başlarına takımı dünyanın en kötü takımı gibi gösterebliyorlar. Yeter bu kadar şans, atsınlar artık sokağa

Sokağa yazık.

Güzel geçmesi beklenen tek akşam be abi.Bide aralarında kavga ediyorlardı.Nasıl bir taraftar bu.

Taraftar profili çok değişti kardeşim.90 dakika birbirleriyle kavga ettiler çok enteresan

Culio + Biglia = DAS BORAK olur!

B8 diyorum, adam tam bir box to box, topu ver ona, gelişine pas veremesin 2 adım önündeki adama, kontra yedirsin bize. Yeni özel hareketi, FM'deki gibi çalıştırmışlar herhalde o hareket üzerine.

yani kimisinde gerçekten hayat şansı bi tarafından akıyor..bi barışa bakıyorum bide bizim mahallede top oynayan veletlere bakıyorum..bi sonuca varamıyorum :D

Beyler , maç sonu 10'dan geriye sayışın videosu düşmedi mi daha internete?

Kalemiz neden boştu ben kaleci göremedim, görebilen var mı ? Sakallı uzun saçlı biri var o kaleci değil herhalde. Sakız çiğniyordu bir de. Formasının rengi de farklıydı.

Culio`yu izlerken adeta Iniesta`yi gördüm, ama yanina en az bitane daha akilli/becerikli oyuncu lazim.

aynen.. çok zeki oyuncu ama ona uyum sağlayacak adam yok. arda biraz kendini toplarsa onla iyi işler yapabilir. ayhanla filan olmaz bu iş. culio yıllardır galatasarayda oynuyomuş izlenimi veriyo. erken konusmamak lazım ama ilk izlenimler süper..

yani kimisinde gerçekten hayat şansı bi tarafından akıyor..bi barışa bakıyorum bide bizim mahallede top oynayan veletlere bakıyorum..bi sonuca varamıyorum :D

Mascherano yedekte otururken Busquets'in babası yüzünden oynaması mesela. Al sana şanslı hayat.

aynen.. çok zeki oyuncu ama ona uyum sağlayacak adam yok. arda biraz kendini toplarsa onla iyi işler yapabilir. ayhanla filan olmaz bu iş. culio yıllardır galatasarayda oynuyomuş izlenimi veriyo. erken konusmamak lazım ama ilk izlenimler süper..

Adaptasyon sorunu olmaz bence

renkdaş uyum sorunu uyum sorunu diyenlere tokat gibi cevap bu culio :)

Geri
Üst Alt