Ali Şen: "Fenerbahçe maçı 2-0 kazanır diyorum"

Aziz Yildirim koltugu isgal etmeseydi, kendisini 2000´nin ortalarinda yeniden Baskan olarak görürdük. Yillarca Aziz Yildirim´in üzerinde, kendisine söz gecirebilen, Aziz´in zaman zaman hatta danistigi adam olarak gösteriliyordu, sonra onu da birden madara edip, fenerbahce düsmanlari kategorisine soktu Aziz Baskanim.

Fb'nin bizi evimizde yendigi son 7 macin hepsi tek farkli.Yenilirsek yine öyle yeniliriz.2 fark olmaz.

En son Terim'le 96'da yenildigimiz 0-4'luk mac var 2 farktan fazla olarak.

Buna ek olarak Fb bize 8 senedir 2'den fazla gol atamıyor bir maçta.En son 2+ attıkları maç 3-1 aldıkları maç.

Ulan bari 2-1 falan kazanır de o çuval kaleci ve leş defansları ile istisnasız her takımdan gol yer fb

Ali Şen'in soyunma odasında şampanya patlattığı görüntüyü bulamadım

Yaşıyor mu la bu hâlâ?

sent via GSC

Okudum bir bok anladıysam serefsizim

"Fenerbahçe'nin şampiyon olması lazım"

Futbolcular, teknik adamlar yıllar geçince tecrübe kazanıyor. Fenerbahçe’nin şampiyon olması lazım. Ne zamandır olamıyor. Söylediklerime daha önce anılırlardı. Aykut Kocaman, Trabzonsporlu arkadaşlarım üzüldüğü için üzüldüm demişti. O kulüp maaşını veriyor. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı da şampiyon olamazsan üzülecek. Bazı toplumdaki insanlar bunu seviyor. Suni centilmenlik de o. Aykut Kocaman neyin ne olduğunu iyice biliyor. Hadi hayırlısı diyorum.

Bu neyin kafası ya

Geri
Üst Alt