Ali Şen: "Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olup kupayı ülkemize getirecek"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1035562335.jpg

Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir lider olduğu görüşünü dile getirirken, "Erdoğan'ın insani yanı da müthiş. Eşimi, torunumu kaybettiğimde o kadar meşguliyeti arasında yarım saat boyunca benimle konuştu" dedi. Şen, Erdoğan'ın AB için referandum açıklamasının da çok doğru olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "AB için 81 milyona gideriz" açıklamasının çok doğru olduğunu söyleyen Ali Şen, "Başkanlık sistemini de halkımız oyladı, bunu da oylarız. AB'nin standart dışı muamelesine isyan ediyorum, bizi kullanmak istiyorlar. Referandum sonucu ‘hayır' çıkarsa AB ekonomik krize girer çünkü yıllardır ihracat yaptığı ülkeyi kaybeder, işşizlik artar" diye konuştu.

'ERDOĞAN HAVALİMANINI, FENERBAHÇE KUPAYI GETİRDİĞİNDE TARAFTAR ALANA SIĞSIN DİYE YAPTI'

Fenerbahçe'yle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Ali Şen, şunları söyledi:

"Fenerbahçe tarihindeki en kötü başlangıcını yaptı. Bundan dolayı da kaşları çatanlar var. Ben ilk seçildiğim dönemde de takım kötü durumdaydı. Kendi dönemime benzetiyorum şu anda yaşananları. Hatta taraftarın 'Ali Şen Başkan, Fenerbahçe şampiyon' sloganı o dönemde başladı söylenmeye. Çok iyi transferler yaptık, çok çaba sarf ettik ve takım şampiyon oldu. Ali Koç başkanlığında da bu kötü dönemin geçeceğine ve Fenerbahçe'nin hem Türkiye'de, hem Avrupa'da şampiyon olacağına inanıyorum. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi şampiyonu olup kupayı ülkemize getirecek. Taraftarımız da yeni yapılan büyük havalimanında takımı karşılamaya gidecek. Zaten Atatürk Havalimanı'na sığmazdık. Bence Fenerbahçeli Başkan Erdoğan, dünyanın en büyük havalimanını Fenerbahçe o kupayı getirdiğinde taraftarımız alana sığsın diye yaptı. İnşallah o güzel günleri de göreceğiz."

Sputnik

kutlu haber gibi bişey. tarih tekerrür edecek inş.

Ptt ligi esigindeki fb icin ne kafasi bu acaba?

Ama ali senin soyle bi ozelligi var ilk avrupa kupasi ile fb nin Ataturk havalimanina inmesini hayal ediyordu biz indik 2 kupa ile.

Simdi CL ile hayal ediyor, kismet diyelim! :)

Kaynak sputnik..
( Başkanlıkla yönetilen ülkenin Haber ajansı, Türkiye için yaptığı yorumda; başkanlık sistemi çok zararlı bir sistemdir demişti:love::LOL:)

Gerçekliği bile tartışmalı...

Baya baya bunamış adam yazık yav

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz başgan da onay ve tarih verirse olur bu iş

İlk Cl kupamıza Terim önderliğinde yürürüz

İşte fenere böyle adamlar lazım sürekli masal anlatan hayal satan insanlara tapan bir taraftar grubu var bunların. Ben gidip takımı 3 sene üst üste şampiyon yapacam sonra şampiyonlar ligi kupasını alacam desem benide başkan yaparlar. Çünkü bunlar sadece vaatlerle tatmin oluyorlar ve gerçeklerin farkına varamıyorlar. Herkes hakettiği gibi yönetilir ve fb taraftarıda şuanki durumu sonuna kadar haketmiştir boşuna ağlayıp zırlmasınlar.

'ERDOĞAN HAVALİMANINI, FENERBAHÇE KUPAYI GETİRDİĞİNDE TARAFTAR ALANA SIĞSIN DİYE YAPTI'

Bu çok iyiydi. :asd:

takımdan bir şey olacağı yok o da farkında ne yapsın daşağa sarmış

sen sordun mu Ali bey e onun düşüncesi neymiş

Yaz başından beri görüşemiyorum Sertan Bey. Şu sıralar benimle görüşmek yerine daha önemli işleri var. Herkesin malumu.

bu herif 1997 de röportaj vermişti bu ülkeye avrupadan bir kupayı ancak fb getirir diye 2,5 yıl sonra kupayı biz getirmiştik:asd:

Geri
Üst Alt