Ali Şen: "Galatasaray’ı kıskanıyorum"

Cevap: Ali Şen: "Galatasaray’ı kıskanıyorum"

“HAGI YILDIZ OLSAYDI, FENERBAHÇE ALIRDI”

k5trd.gif

Refik yapma bunu :asd:

Ali Şen kusura bakmasın, haketti bu gifi :asd:

Fenerbahçe ancak bitmiş Anelka, Okocha bu kaça,yatmaya gelen 35'lik R.Carlos ve Maradona'nın yandaş yemişi Ortega gibi yıldızları(!) alabilir.

Hagi,Popescu,Taffarel,Drogba,Sneijder,Jardel vb. falan fb'yi aşar...

Hadi canım....

Hadi gülüm....

Hadi len...!

:coffee:

Eyvallah.

Arkadaş ben anlamıyorum Hagi Barcelona ve Real Madrid formasını terletmiş Galatasaray'a gelmeden önce bu adamda yıldız olmayacaksa kim yıldız o zaman :D

Arkadaş ben anlamıyorum Hagi Barcelona ve Real Madrid formasını terletmiş Galatasaray'a gelmeden önce bu adamda yıldız olmayacaksa kim yıldız o zaman :D

+ 94 Dünya Kupası'nın da en iyi orta alan oyuncusu olarak ilk 11'ine girmişti.O kupayı izleyenlerin aklında kalmış 2-3 oyuncudan biridir Hagi...

Enteresan futbol cahilleriyle dolu bu ülke. Geçen akşam da Erman Toroğlu denen futbol vizyonu dar Alex sempatiği zat, Alex'i Hagi ile kıyaslamış ve Hagi'nin Galatasaray'dan önce bir kariyeri olmadığını söylemişti. Hatta Alex ile Hagi tanınmışlıkta kafa kafaya gidermiş. Hatta ve hatta Alex Copa America'da Kaka'nın Ronaldinho'nun kaptanlığını yaptığından daha çok tanınırmış...

Dur bi kahve içem uyku bastı bu laflardan sonra :coffee:

Onlara ne bakıyorsun sen...

Onlara göre Türkiyede başka hiç kulübün sahip olamadığı Avrupa Kupaları ndan daha büyük daha değerlidir 30 yıl sonra aldıkları Türkiye Kupası...

Hatta onlara göre kupaya bile gerek yok; Galatasaray'ı yenmeleri tarifsiz mutluluk kaynağıdır onlar için...

Futbolcular içinde öyle; Fenerin aldığı herkes dünya yıldızı, alamadığı ise " zaten beş para etmezdir" onlara göre...

Almaya gerek yoktur.. Fener almamıştır. Alalamıştır değil...İstese alırdı...

He yavrum he...deyip geçecen...Hem boşverin onlar böyle devam etsin... Ben şikayetçi değilim şahsen...

Galatasaray başkanlarından bile daha çok Galatasaray şampiyonluğu görmüş başka bir Fenerbahçe başkanı varmı ki... :rolleyes:

Kıskanmak yerine gerçekleri kabullenseydiniz, binbir şike ve şaibeye karışana kadar bizim koyduğumuz çıtayı daha ileriye taşımak için bir çabanız olabilirdi beki.

Galatasaray'a kefil oluyorsun tamam da ya Fenerbahçe'ye kefil olabiliryormusun onu de bakalım.

[video=youtube_share;Prb5eInCb94]https://youtu.be/Prb5eInCb94[/video]

Bu sözünde bile art niyet arıyorum :banghead:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Alex yıldız Hagi değil öylemi. Alzheimer başlangıcı var acil hastaneye git bence.

AW: Ali Şen: "Galatasaray’ı kıskanıyorum"

Kostadinovu Stuttgart'dan bilirim.

Hiç bir zaman yildiz değildi.

Stoichkov hatta Letchkov bile daha çok tanınırdı.

Okocha'yı Frankfurt'tan bilirim muazzam bir futbolcuydu.

Ama oynadığı takım sonuçta Frankfurt.

Hagi geldiğinde kariyerinde Real Madrid Barcelona ve Dünya kupasında yarı final yazıyordu .

şike konusuna hiç girmiyorum tribünlere oynamış resmen.

Ali şenin bu aykırı demeçleri meşhurdur.

Ortaya bir laf atar sonra 3 ay görükmez.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

adam öyle böyle açık ve net(bu açıklamasında) başkaları gibi dolambaçlı yollara girmemiş(sonucta adamın düşüncesi o yanlısta olsa) insanlar düşünce ile hak yemeyi kotuluk etmeyi karıstırıyor şimdi ali şen hagi dunyanın en iyi topcusu dese ne olacak zaten hagiyi bilen bilir yani hagi iyi dese sanki suanda katkısı mı olacak mesela drogba yıldız degil derse art niyet araanabilir cunku suanda oynayan ve yeni transferi galatarayımızın o zaman düşünce demem art niyet derim genel olarak güzel konusmus (fakat hagi konusuna ve bir kac kucuk degindigi noktalara katılmıyorum )

bunak

Galatasaraylı olsam alexi kıskanırdım diyo. alex kim lan nerde oynamış gelene kadar oynadığı en büyük klüp fener düşün.

hagi kiiiim alex kim

Geri
Üst Alt