Ali Yavuz Kol Kiralandı! | İptal

boğaz köprüsüne gidip samiyi bekleyeyim

giphy.gif

ft istifa edecek benden sonra gelen adam faydalanmasın o keşfetmiş olmasın dıye yollamış olabilir

Haha ilk 11 de niye yok diyenler vardı. Terim yaşından dolayı gençleri pek tercih etmiyor bunu bir kez daha görmüş olduk.
Diagne, Falcao, Babel,Arda vs.. Hepsi bir anda sakatlansaydi, denize düşen yılana sarılır misali bunu sürerdi kadroya bir iki gol atsa ben yoktan var ettim derdi mister ego.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Eski Fatih Terim’den eser kalmamış. Zor yürüyebilen arda ve Babel için çocuğu harcadı. Artık altyapı oyuncularına fizikleri çok kötü bu yüzden oynayamıyorlar da demezsiniz. Adama Traore fiziğinde olsalar bile hocamız şans vermez kimseye

Valla bu maçı izledikten sonra sevindim ne yalan söyleyeyim. Sezonun ucu bombok bir yere çıkabilir. Gidip düzenli oynaması kendi adına daha iyi.

Ali Yavuz ve Adem neden gitti anlamadım bu işi ben, Diagne olacağına bu ikisi olsaydı kadroda.

Potansiyel olsa oynar alt lig maclarini sanki sadece siz izliyorsunuz merih nasil alanyaya gitti iyi adam olsa biz hata yapiyor olsak baskasi kapar adam kendi keciorene gitmek istemez altyapi ptt takimlarina calisiyor gittide kurtulduk her mac ali yavuz oynasinda oynasin izleyin bakalim keciorende napcak

feghouli daha fazla nasıl oynayabilir sorusuna cevap almış gibi hocam :D

niye verdiniz çocuğu, kolombiyali çöpü verseydiniz ya yazıklar olsun

Geri
Üst Alt