Ali Yavuz Kol Kiralandı! | İptal

Şu kadroda bile yer bulamıyosa kendine sat gitsin diyen arkadaşlar olabilir. Demeyin arkadaşlar sakin öyle bişey. Bu çocuk size yemin ederim diagneyi falcao yu üst üste koy top diye oynar ikisinide. Hocanın yaşı ilerledikçe genç oyuncu algısı da değişiyor 15 yaşında falan görüyor aliyi Heralde. Diagne ve falcao yla 30 gol falan atarız bu sene toplamda. Bu takımın içi geçmiş şunu bi türlü idrak edemedi. Kerem ogulcan ali yavuz oynatsana bunları kimle rekabete sokacaksın feghouliyi götünü yaya yaya maç bitiriyor.

bu olay terime yazar... kendisi gittikten sonra yeni bir hoca gelir ali yavuzu oynatır ve başarılı olursa diye korktu ve bilerek takımdan gönderdi.

Adem Büyük niye gönderildi ozaman ?

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Kulüpte komple bir saçmalık var, hayrolsun.

bu çocuk bu kadar ah vah edecek kadar iyi mi

ben hiç izlemedim de

Şu kadroda bile yer bulamıyosa kendine sat gitsin diyen arkadaşlar olabilir. Demeyin arkadaşlar sakin öyle bişey. Bu çocuk size yemin ederim diagneyi falcao yu üst üste koy top diye oynar ikisinide. Hocanın yaşı ilerledikçe genç oyuncu algısı da değişiyor 15 yaşında falan görüyor aliyi Heralde. Diagne ve falcao yla 30 gol falan atarız bu sene toplamda. Bu takımın içi geçmiş şunu bi türlü idrak edemedi. Kerem ogulcan ali yavuz oynatsana bunları kimle rekabete sokacaksın feghouliyi götünü yaya yaya maç bitiriyor.

feguliye rakip olmasın diye hoca gönderdi ali yavuzu

Potansiyel olsa oynar alt lig maclarini sanki sadece siz izliyorsunuz merih nasil alanyaya gitti iyi adam olsa biz hata yapiyor olsak baskasi kapar adam kendi keciorene gitmek istemez altyapi ptt takimlarina calisiyor gittide kurtulduk her mac ali yavuz oynasinda oynasin izleyin bakalim keciorende napcak

bir insan tuttuğu takımın akademisinden yetişen birinden bu kadar nefret eder mi?
Tutunamazsa mutlu olursun. Dua et tutanamasın orda bizi hayalcilikle suçlayıp tatmin et kendini. Yazık.

Yeteneksiz olan bu çocuklar mı, yoksa Terim mi? Fırsatını bulan kaçıyor artık.

bu sene zaten şampiyon olmamayı yönetim kafasına koymuş..bizim bu sezon tek yapabileceğimiz şey gençelere şans verip onlardan bazılarını kazanabilmekti.. ama yönetim ve terim bunun da önüne geçti.

Anlatamıyorsun ki hocam. Adam sırf FT yi savunmak için bokluyor gençleri. Dua ediyor bir bok olamasınlar silinip gitsinler diye

bir insan tuttuğu takımın akademisinden yetişen birinden bu kadar nefret eder mi?
Tutunamazsa mutlu olursun. Dua et tutanamasın orda bizi hayalcilikle suçlayıp tatmin et kendini. Yazık.
Yerim oyle akademiyi 10 senede iki oyuncu cikmis bosuna masraf ptt liginin yarisi bu akdeminin urunleri cikarip alt lige gonder bana as takima oyuncu yetistirecek akademi lazim onu kurunca sevecegim

Boş yapmayın gittiği takımda bakalım kadroya girebilecek mi ? Kimi kiraya verdiysek kadroya bile giremiyor Galatasarayda mı oynayacaklar.

Terim gecen sezon Taylan'a genc diyordu yav. 24 yasindaki herifi genc diye görüyor, 18-19luk oyuncularimizi bebe olarak görüyordur o zaman muhtemelen.

Geri
Üst Alt