Ali Yavuz Kol Kiralandı! | İptal

Buralarda ilk 11 oynayacağı yazılan Süleyman Luş da geçen sezon Westerlo'ya giden Recep Gül ve Erkan Süer ile beraber 2. Lig'de son sırada olan Şanlıurfaspor'a kiralanmış.

menajerine soylesin avrupaya kacsin kurtarsin kendini.tr nin alt liglerinde ne kadar gelisebilir

Madem kiralanacaktı, Adem Büyük neden gitti?

Adem şuanki Falcao ve Diagne'den iyi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Çarpık bozulmuş düzende olur böyle şeyler. Muhtelif Fransız takımların radarına girmesi için uygun bir lig pes etme Cole!!

Buralarda ilk 11 oynayacağı yazılan Süleyman Luş da geçen sezon Westerlo'ya giden Recep Gül ve Erkan Süer ile beraber 2. Lig'de son sırada olan Şanlıurfaspor'a kiralanmış.

Bu cocuklarin gelisimini engelliyoruz. Bugun ridvan bjkde 11 oynadi. 1sene once ridvan milli takimda suleymanin yedegiydi. Bjk kupada orda burda sure verdi cocuk umit milli takima kadar yukseldi bedavadan piyasa yaptidilar cocuga.Sen suleymani 1dk bile oynatmadin. Gittin bursasporun gazisine sans verdin.

Yav gören de bizden giden her oğlan Avrupa'da estiriyor sanacak. Ozan Kabak bizde de as oyuncuydu zaten Avrupa'da da kaldığı yerden devam etti. Bulan herif İstanbulspor'un sağbekini bile çekip alıyor, bizim bu wonderkid'lerde de çok numara olsa şimdiye 10 kere teklif getirirlerdi. Oğlan geçen yıl 3. ligde mi ne oynuyordu, bu yıl 1. ligde de bir oynasın bakalım, yine ümit verirse seneye Allah kerim.

Yav gören de bizden giden her oğlan Avrupa'da estiriyor sanacak. Ozan Kabak bizde de as oyuncuydu zaten Avrupa'da da kaldığı yerden devam etti. Bulan herif İstanbulspor'un sağbekini bile çekip alıyor, bizim bu wonderkid'lerde de çok numara olsa şimdiye 10 kere teklif getirirlerdi. Oğlan geçen yıl 3. ligde mi ne oynuyordu, bu yıl 1. ligde de bir oynasın bakalım, yine ümit verirse seneye Allah kerim.
ozani mecburiyetten oynatti

Yeter yahu amatör takıma genç yetenek kiralayıp bi halt elde edemiyoruz... seviye leş gibi, bari yurt dışında 2./3. Lig bulunsun ne bileyim Belçika 2. Ligi falan

Hala hocanın gençlere değer verdiğini düşünen var mı?

Genç futbolcu fetişizmini bırakın. Yeterli olsa bu yoklukta şans bulurdu.

Sezon içinde bakalım orda bile banko onbir oynayamaz. Bizde onbir oynasın diyonuz.
Antranman bir topçu için ter atmaktan başka birşey değil. Feg belhanda antrenmanda oynuyorda ne oluyor bırakın artık şu muhabbeti. Ozanı zorunlu olduğu için oynattı her hafta penaltı yaptırdı kesemedi elinde adam yoktu ama o her hafta penaltı yapan adamı hop dediler ayıkladılar elinden. Topçuyu maça çıkarmazsan oynamaz oynamak istemez. Bu yüzden maça sürekli çıkıp oynamak istemeyen hainler yerine yetersiz olsada çıkıp oynayacak gençleri görmeyi ben şahsen tercih edebilirim. Mevcuttan ne kadar kötü olabilir?

Al işte bu çocukta yarın kaçar gider, elinde Diagne ve Falcao dan başka adam yok muhtemelen Babel'e güveniyor, Oğulcan yazmayın kadroya almıyor, Ali Yavuz u gönderiyoruz hadi gönderdin bari adam gibi takıma gönder bak TS nin Başakşehir in bile forveti yok hadi onlar rakip gırla süper lig ekibi var yahu

Şu konuda çok güzel görüyoruz, ne kadar sığ insanlar var ya.

sent via GSC

Niye ah vah yaptınız anlamadım çocuk zaten Babel, Arda, Falcao gibilerin arkasında çürüyecekti en azından şimdi oynar kendisi adına iyi olmuş

Şu komple teorileriniz beni öldürüyor yemin ederim. FT dediğin adam senden daha Galatasaraylıdır bundan emin olabilirsin. isteyerek bilerek zarar getirecek birşey yapmaz. Siz böyle teorilere fb medyasının kuklası olmaya devam adamlarında zaten istediği bu FT gitsin rahatlayalım derdinler.
Komplo teorisi mi şaka misin sen birader. Bok gibi top oynuyoruz 2 senedir kör müsünüz. Körü körüne babamın oğlu olsa biat etmem. Benden daha çok sevdiğini düşünmüyorum ayrıca yıllık 3 milyon euro almadan seviyoruz biz şu söylediğin saçmalığın daniskasi. Her sene binlerce lira gömüyorum gs store a bein sporta izlediğim futbola bak. Milletin sevgisini ne kadar taraftar olduğunu ölçme burda sinir etme insanı.

Komplo teorisi mi şaka misin sen birader. Bok gibi top oynuyoruz 2 senedir kör müsünüz. Körü körüne babamın oğlu olsa biat etmem. Benden daha çok sevdiğini düşünmüyorum ayrıca yıllık 3 milyon euro almadan seviyoruz biz şu söylediğin saçmalığın daniskasi. Her sene binlerce lira gömüyorum gs store a bein sporta izlediğim futbola bak. Milletin sevgisini ne kadar taraftar olduğunu ölçme burda sinir etme insanı.
Boş yapma sınır olsan ne yazar hadi ikile

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Grande tıpkı Sekidika gibi Ali Yavuz'u da 90 dakika izlemeden üstünü çizdi. Terim'i savunanlar onun yaptığı herşeyi savununca çok yanlış yapmış oluyorlar, hataya hata diyebilmek lazım.

Diagne ve Falcao' dan biri sakatlandığında ben göreceğim burda söylenecekleri. Takım transfersizlikten kurumuşken, Adem gitmişken ve Ali Yavuz'dan başka bir alternatif yokken bu saçma işe onay vermenin akıl mantıkla bir izahı yok. Bunun Terim'den iyi bilmekle bir ilgisi yok, gençlere verilen kötü mesajla ve mantıklı olmakla ilgilisi var.

Geri
Üst Alt